Lasse Madsen Svane.jpg
DBJ.jpg

Dennis Bo Jensen bliver ny cheftræner i Mors-Thy Håndbold

 

Mors-Thy Håndbold har en ny cheftræner på plads. 37-årige Dennis Bo Jensen, som i denne sæson varetager rollen som assistenttræner, kommer til at stå i spidsen for Mors-Thy Håndbolds ligatrup pr. 1. juli 2025.

Mors-Thy Håndbolds administrerende direktør Ian Marko Fog er glad for, at aftalen er kommet på plads hurtigt.

- Dennis har en perfekt profil til Mors-Thy håndbold. Som landstræner for det danske U18-hold har han stor erfaring i talentarbejdet og vil derved kunne implementere de mange store talenter, vi henter fra eget akademi.

Han er passioneret, fagligt dygtig og er fremfor alt grundig i alt, hvad han foretager sig. Som EHF-master coach har han allerede vist flotte resultater de steder, han har været cheftræner. Årets Træner i Kvindeligaen, imponerende resultater i Lemvig set i forhold til et beskedent budget, og senest er han kommet hjem med en sølvmedalje fra U18 EM.

Da Niels Agesen valgte at stoppe et år før tid, var der ingen tvivl om, at Dennis var vores spidskandidat. Han er blevet godt modtaget af holdet og har i den korte fase hos os fremstået særdeles overbevisende. Vi er derfor glade for, at det er lykkedes at få ham på kontrakt som cheftræner de kommende to sæsoner. Nu går jagten ind på en kvalificeret assistenttræner, så vi kan få den stærkest mulige trænerduo, lyder det fra Ian Marko Fog.

Mors-Thy Håndbolds kommende cheftræner glæder sig til den nye udfordring.

- Jeg har takket ja til denne store mulighed af mange af de samme årsager til at jeg tog her til i første omgang. I Mors-Thy Håndbold er meget funderet i talentudvikling, som er noget, der ligger mit hjerte meget nært, og som jeg virkelig brænder for. Jeg elsker at se unge spillere lykkes med at tage springet ind på den store scene og hjælpe dem heri. Samtidig synes jeg, at vi har en god flok af erfarne spillere, som kan hjælpe os til at indfri vores mål.

- Jeg er blevet taget godt imod her, og min første tid har været god og spændende. Jeg håber på, at vi fortsat kan spille noget attraktivt og hurtigt håndbold, og at vi fortsat kan se frem til et godt samarbejde med Mors-Thy Håndbold Akademi, som også fremover skal levere dygtige spillere til Mors-Thy Håndbold.

Dennis Bo Jensens aftale løber til juni 2027.

Fakta:
Dennis Bo Jensen, født: 11. januar 1987
Tidligere klubber: AG København, Ajax, Lemvig
Bosat i Silkeborg med Kirstine og sammen har de Agnes på 4 år

For yderligere oplysninger:

Ian Marko Fog tlf. 4079 2000
Dennis Bo Jensen tlf. 5365 1668