Det var tungt!

Arghhh, den er hård at sluge. Efter et høj-intenst opgør med hele Thyhallen for fuld udblæsning blev Mors-Thy Håndbold dukket i kampens slutning, da gæsterne fra Skanderborg AGF scorede det afgørende mål i absolut sidste sekund.

Forud for det havde de to hold revet samtlige tilskuere i Thisted igennem en vild håndboldkamp, som havde det hele – fede mål, cool assists, syngende tacklinger, udvisninger og masser af nerve og dramatik. På lægterne kvitterede tilskuerne med et sjældent set engagement, og både SAH og dommere var under et gevaldigt pres fra første fløjt.

Mads Svane førte an med Mors-Thy Håndbolds første tre ål, mens Svend Rughave agerede plankeværk i kassen. Nicolaj Spanggaard blev præsenteret for sin 2. udvisning efter blot 14 minutter ved stillingen 6-7, men det hylede ikke de blå ud af den, og syv minutter senere var Mors-Thy Håndbold foran 10-7, og det blev til en smal hjemme-pauseføring på 13-12.

Efter pausen fil SAH først udlignet og derefter bragt sig foran 15-16. Efter 40 minutter var det helt lige 19-19, og Malthe Bull udnyttede, at SAH var i undertal til 20-19, og der var også et par to-målsføringer, inden SAH igen fik udlignet til 25-25. I en hektisk afslutning, hvor det hele tiden var hjemmeholdet, der var foran og SAH, der jagtede, spillede især Marcus Midtgaard stort. Gæsterne udlignede til 29-29 og med 20 sekunder igen tog cheftræner Niels Agesen timeout. Desværre missede vi den sidste mulighed, og i stedet var det SAH, der scorede til kampens slutresultat 29-30.

Herreligaen, 16. runde: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg AGF Håndbold 29-30 (13-12)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 4, SAH 4
Rødt kort: Nicolaj Spanggaard (3 x 2 min.)

Stillinger undervejs: 2-1, 3-4, 7-7, 10-7, 10-9, 12-11, 14-14, 15-16, 19-19, 21-19, 24-23, 25-25,

Tilskuertal: 1.204

Herreligaen, 17. runde: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold