Victor og Svane.JPG (2)
Larsen.jpg

Drama venter i Nordsjælland

Med tre spillerunder tilbage er der mere spænding end nogensinde i 888ligaen. Selv om nogle hold har indløst billet til slutspillet, er placeringerne endnu ikke endeligt fordelt, og kampen om de sidste slutspilspladser går nu ind i sin afgørende fase, ligesom TM Tønder stadig spiller for redning i rækkens nederste del - med andre ord har samtlige hold masser at spille for i de sidste grundspilskampe. Dansk håndbold når det er allerbedst!

Lørdag står Mors-Thy Håndbold overfor oprykkerne fra Nordsjælland Håndbold i et direkte opgør om 8. pladsen. Med en sejr kan vi selv afgøre vores videre skæbne, hvorimod et nederlag vil gøre os afhængige af andre resultater i kampene i de sidste to spillerunder. Nordsjælland Håndbold har overrasket mange i indeværende sæson - specielt på hjemmebane har de været stærke med sejre over bl.a. Aalborg Håndbold og Århus Håndbold. På udebane er det kun blevet til i alt fem point, heraf to mod amputerede HC Midtjylland. Da de var på besøg i Sparekassen Thy Arena | Mors, endte det med en sikker Mors-Thy-sejr på 29-22 efter 14-11 ved pausen i en kamp, hvor Erik Toft glimrede med syv scoringer, og Kasper Larsen spillede stort i målet.

Kasper Larsen:

- Nu har vi tre finaler tilbage, og vi starter ud med den første mod Nordsjælland. Der er meget på spil for begge hold, og vi kan selv afgøre tingene, så det bliver topspændende og afgørende for vores muligheder for deltagelse i slutspillet. Vi drager mod Nordsjælland allerede i dag, så vores forberedelser er i top, og vi kan have fuld fokus på kampen. Vi har respekt for Nordsjælland, som især på deres hjemmebane har præsteret godt i sæsonen - men vi går 100 % efter en sejr i morgendagens kamp. Vi er spændte på den gode måde og glæder os - det er den her slags kampe, som vi elsker at spille.

Vi har hørt rygter om, at Bette Balkan møder talstærkt op i Hillerød, det er altid fedt, når de er med på udebane! Og så glæder vi os til at hilse på drengene fra Amager Support, som altid er der, når vi er på Sjælland. Det bliver en fornøjelse med nogle blå folk på lægterne, og vi håber at vi kan betale tilbage inde på banen.


888ligaen, 24. runde: Nordsjælland Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 17. marts 2018 kl. 15.00 i Frederiksborg Hallen   
Dommere: Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen

Billetter til kampen kan købes her: https://billetto.dk/en/e/nordsjaelland-handbold-mors-thy-handbold-tickets-255477

Kampen kan følges live på Limfjord Mix med Jan K. og via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/mth