Victor og Svane.JPG (2)
SP.jpg

Drømmedebut til SP

3 på 3 og sejr på knusende 36-21 over Lemvig-Thyborøn Håndbold. En mere perfekt debut i Herreligaen skal man lede længe efter, men det var hvad 18-årige Magnus Storgaard Pedersen leverede i går, da han afløste Malthe Bull på højre fløj i anden halvleg.

- Det var en fed kamp at debutere i og en god oplevelse at komme ind i en kamp, hvor det hele bare kører. Vi står godt i forsvaret stort set hele kampen og Svend står godt, og vi viser, at vi er et bedre hold end Lemvig.

Magnus Storgaard Pedersen, der lyder kaldenavnet ”SP”, stod overfor Lemvig-Thyborøn Håndbolds karismatiske målmand, Emil Tellerup, og det var en speciel oplevelse.

- Det er jo en målmand, jeg har set stå mange år i ligaen, som jeg pludselig skulle skyde på. Det var virkelig dejligt at se den første gå ind, og så får man bare selvtillid og tro på, at man godt kan være med, og det gik heldigvis godt med de chancer, jeg havde, lyder det fra Magnus SP.

Magnus spiller på Mors-Thy Håndbold Akademi/HF Mors hold i U19 Ligaen og har en fortid på Skyum Idrætsefterskole, hvor hele 10 spillere i Mors-Thy Håndbolds ligatrup eller talenttrup har været elever: Svend Rughave, Frederik Tilsted, Nicolaj Spanggaard, Mads Svane, Victor Norlyk, Magnus Norlyk, Malthe Bull, Anders Toft, Rasmus Houmøller og altså Magnus Storgaard Pedersen.