Victor og Svane.JPG (2)
Mors-Thy Håndbold 18_19.jpg

Drømmen om Final4

Tirsdag aften står Mors-Thy Håndbold overfor en af sæsonens vigtigste kampe. En sejr over Aalborg Håndbold vil give adgang til Santander Cup Final4-stævnet, som afholdes i Boxen i Herning d. 16.-17. marts 2019. Kigger vi tilbage i arkiverne, har Mors-Thy Håndbold blot én gang tidligere været blandt de otte bedste tilbageværende hold i pokalturneringen, nemlig i 2013 hvor HC Midtjylland sendte os ud i 1/4-finalen, og dermed vil videre avancement være historisk og en milepæl af dimensioner for os.

Cheftræner Søren Hansen har oplevet drømmen på egen krop - han har nemlig både en guld- og en sølvmedalje fra pokalturneringen fra sin tid som spiller:

- Det er en fed oplevelse at spille Final4. Det er fedt at spille om en titel, som samtidig er den nærmeste vej til Europa, og stemningen i hallen er ganske speciel.

Vi skal møde ligaens duks. Et tophold, som cheftræner Stefan Madsen har fået til at præstere utroligt stabilt over hele sæsonen. Aalborg Håndbold er et sindssygt spændende mandskab med store individuelle kvaliteter. En fremragende målmandsduo, to islandske genialiteter, to skytter af en anden verden når de rammer dagen i Andreas Holst og Tobias Ellebæk, masser af rutine i Henrik Møllgaard og lynhurtige fløje.

Vores vej til 1/4-finalen har været med store sejre over Team Favrskov (3. div.) og Stoholm IF (1. div.), mens det var en redning fra Søren P. i sidste sekund, som sikrede os en et-målssejr over KIF Kolding i 1/8-finalen i Thisted.

Efter den vigtige sejr over TMS Ringsted i fredags, håber vi at kunne holde momentum fra den kamp og skrue endnu højere op for niveauet - vi vil ganske enkelt gøre alt for at levere en overraskelse i dag, så drømmen om Final4 går i opfyldelse.”

Santander Consumer Bank er hovedsponsor på Santander Cup. Læs mere om Santander Consumer Bank her: https://santanderconsumer.dk/

Santander Cup, 1/4-finale: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold
Tirsdag d. 18. december 2018 kl. 20.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Mads Hansen og Martin Gjeding

Billetter til kampen kan købes her: https://shop.morsthy.dk/
Vi gør opmærksom på, at Jesperhus-sæsonkort IKKE er gældende til kampen!

Kampen kan ses på TV2 Sport og følges live på Limfjord Mix med Jan K. og på livescore på http://tophaandbold.dk/mth

Optakt fra Aalborg Håndbold: http://aalborghaandbold.dk/final4-plads-paa-spil-n1-2715