Victor og Svane.JPG (2)
Holdfoto 16_17.jpg

Dumpet afslutning på en bestået sæson

I eftermiddag sluttede Mors-Thy Håndbolds 2. divisionsherrer sæsonen af på hjemmebane med et nederlag efter en uinspireret indsats mod Team Vesthimmerland. Kampen var uden betydning bortset fra de holds indbyrdes kamp om placeringen som nr. 5 eller 6 i rækken - og den manglende betydning kom til udtryk kampen igennem. Dermed slutter holdet på en 6. plads i 2. division pulje 1.

Træner Lars Krarup:
- Kampen i dag var simpelthen under al kritik, og det irriterer mig at vi slutter sæsonen af på den her måde. For en del af spillerne var det sidste kamp i den blå trøje, og det skuffer mig at vi skilles med en så dårlig indsats.

Første halvleg var en uinspireret omgang uden gnist, hvor der ikke var skyggen af sammenspil, men hvor alle spiller for sig selv og vi laver et hav af tekniske fejl og får deraf en byge af kontrascoringer imod os. I anden bliver det bedre især angrebsmæssigt, men desværre er vi umanerligt uskarpe og brænder vel op imod ti 100% chancer bare i anden halvleg - vi var der bare ikke i dag!

Det var en træls måde at slutte en ellers godkendt sæson af på. Vi slutter som nr. 6 med 24 point og sikrede os rigtigt tidligt status som 2. divisionshold i den kommende sæson også, så generelt set en fin sæson, hvor vi som hold har præsteret rigtigt godt i mange kampe.

2. division, 22. runde: Mors-Thy Håndbold - Team Vesthimmerland 28-33 (12-17)

Målscorere:
Peter Dal Overgaard 6
Jens Chr. Kjær Brauner 6
Nicolaj Spanggaard 4
Frederik Nørbjerg 3
Mathias Stisen 3
Kaare Ravn Larsen 3
Martin Frandsen 2
Jesper Pedersen 1