Victor og Svane.JPG (2)
Kasper Lindgren.jpg

Efteråret skal sluttes ordentligt af

Der står Bjerringbro-Silkeborg på menuen i lørdagens jule-opgør i Sparekassen Thy Arena | Mors. En vanskelig opgave på den ene af Mors-Thy Håndbolds suveræne hjemmebaner venter, men vi håber naturligvis, at vi kan slutte godt af, inden vi går til 40 dages VM- og julepause.

Bjerringbro-Silkeborg har netop kvalificeret sig til forårets Final4, hvor semifinalemodstanderen er Aalborg Håndbold. Derudover har holdet spillet sig videre i Champions League, og i Herre Ligaen indtager de pt. rækkens 6. plads med 21 point efter 17 kampe.

Kasper Lindgren: - Et rigtigt godt hold, masser af gode spillere og masser af erfaring - det er Bjerringbro-Silkeborg. De har nogle gode skytter, som vi skal holde et vågent øje med, ligesom Sebastian Skube gerne vil lave en masse løjer, hvilket vi skal forsøge at stoppe. Vi har forberedt os til kampen, som vi plejer, og vi skal løbe med Bjerringbro-Silkeborg og forsøge at lægge noget fysik i kampen, og så sætter vi vores lid til, at vi kan få gang i Bette Balkan i arenaen.  

Det er jo lidt specielt, at det er den sidste kamp inden jul og dermed også den sidste betydningsfulde kamp i lang tid for os, og vi vil gerne efterlade et godt aftryk op til den lange pause. Det kunne være fantastisk at give vores fans og os selv en tidlig julegave med et point eller to mod Bjerringbro-Silkeborg.

Vi ved, at det kan blive svært uanset hvem vi møder, og især når vi står overfor de store hold. Men vi knokler bare på, og ser hvad det kan give os. Stemningen i truppen er god, og vi har troen på, at vi kan vinde på trods af en periode med få sejre.”

Husk vores Aftermatch i foyeren umiddelbart efter kampen, hvor cheftræner Søren Hansen, Man og The Match fra Mors-Thy Håndbold samt Bjerringbro-Silkeborgs Jesper Nøddesbo sætter ord på kampen.

Herre Ligaen: Mors-Thy Håndbold - Bjerringbro-Silkeborg 
Lørdag d. 22. december 2018 kl. 16.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Jakob Falkenberg Hansen og Daniel Stentoft Møller

Billetter til kampen kan købes her: https://shop.morsthy.dk/

Kampen kan ses på TV2 Play, og derudover viser TV2 klip fra opgøret. Som altid kan kampen også følges live på Limfjord Mix med Jan K. og på livescore på http://tophaandbold.dk/mth