Victor og Svane.JPG (2)
DSC_9318.JPG

Emil Bergholt: En rigtig god sejr!

Vi går stadig runder med brede smil her dagen efter den fantastisk flotte sejr over KIF Kolding. Og selv om hele holdet leverede store præstationer, så var stregspiller Emil Bergholt en af kampens helt store oplevelser og topscorer med 9 mål på 9 forsøg.

- Jeg skal jo bare putte den i kassen, og det lykkedes. Det var rart, at der var masser af gode assists fra mine holdkammerater samt et par riposter, som ryger ud til mig. Jeg synes, at vi spillede kampen på vores præmisser. Vi var godt forberedt på Koldings farlige spillere - sidste gang kørte Chris Jørgensen rundt med os, og det fik han ikke lov til i går. Og så kom vi med et helt andet udtryk og en anden vildskab end i den omvendte kamp. Det var en rigtig god sejr, og nu holder vi fortjent weekend og møder ind mandag med fuld fokus på næste kamp.

Cheftræner Søren Hansen var fuld af lovord om sit unge mandskabs præstation i Kolding.

- Jamen, det var bare en fed kamp, hvor vi var i kontrol fra start til slut og præsterer rigtigt godt i begge ender af banen - særligt i angrebet, hvor vi leverer den måske bedste angrebskamp i år. Alle byder ind, og jeg må bare rose drengene for at eksekvere godt på det taktiske oplæg. Det er minimalt, hvad vi laver af tekniske fejl, vi kommer bredere i banen og får masser af afslutninger fra fløjene og får samtidig sat Emil i gode situationer på stregen. Forsvaret arbejder så hårdt, at vi tvinger KIF Kolding til at gå i 7-mod-6, og hjælper Nicklas til redninger. Og så var det en rigtig flot kulisse med masser af blå fans, lyder det fra Søren Hansen.

Primo Tours Ligaen, 20. runde: KIF Kolding - Mors-Thy Håndbold 27-38 (13-18)

Målscorere:
Emil Bergholt 9
Bjarke Christensen 8 (2)
Lasse Pedersen 4
Jonas Gade 4
Frederik Tilsted 4
Erik Toft 3
Jacob Hessellund 2
Mads Hoxer Hangaard 2
Kasper Lindgren 1
Jens Dolberg 1

Stillinger undervejs: 0-3, 2-3, 4-4, 7-8, 11-13, 12-15, 13-17, 15-22, 18-23, 20-27, 22-31, 23-34

Udvisninger: KIF Kolding 5, Mors-Thy Håndbold 4

Tilskuertal: 1988

Dommere: Jesper Madsen og Jesper Kirkholm Madsen
Observatør: Kjeld Løvqvist

Kommende kamp:
Primo Tours Ligaen, 21. runde: Mors-Thy Håndbold - Nordsjælland Håndbold
Fredag d. 21. februar 2020 kl. 19.30 i Thy Hallerne

Billetsalg til kampen: https://shop.morsthy.dk/kampe