Victor og Svane.JPG (2)
Emil Bergholt.JPG

Emil Bergholt og Mors-Thy Håndbold forlænger

- bliver i klubben til 2022

Mors-Thy Håndbold og Emil Bergholt er blevet enige om at lægge et ekstra år på den eksisterende aftale, så aftalen nu løber til 30. juni 2022.

Den nye aftale er landet relativt hurtigt efter Emil Bergholts tiltrædelse i Mors-Thy Håndbold, og det er der ifølge sportschef Henrik Hedegaard flere grunde til.

- Vi var hurtigt klar over, at det ville være en god idé at forlænge med Emil. Med Emil er alting 100 %, og han har vist sig at være alt det, vi havde forventet, da vi signede ham. Emil er lynhurtigt faldet til her hos os, og har på rekordtid spillet sig ind i Bette Balkans bevidsthed som den fighter, han er. Udover Emils åbenlyse håndboldtalent, har vi fået en ledertype, som går forrest og tager ansvar på holdet, og den slags spillere er vi naturligvis glade for at kunne holde på i Mors-Thy Håndbold, lyder det fra Henrik Hedegaard.

For hovedpersonen selv har beslutningen ikke krævet de store overvejelser.

- Jeg har fået en rigtig fin modtagelse i Mors-Thy Håndbold - af holdkammerater, fans og folk i klubben, og jeg befinder mig godt her. Søren Hansen har givet mig en stor rolle på holdet, og jeg håber på at gøre mig fortjent til en endnu større rolle i samarbejdet med vores kommende træner Jonas Wille. Jeg er ikke helt tilfreds med egen indsats indtil videre, men jeg arbejder hårdt hver eneste dag for at vise, hvad jeg kan, og kan stadig se mig selv i videre udvikling. Derudover er Bette Balkan den vildeste kulisse at spille i. Jeg havde store forventninger, og dem har vores fans i den grad levet op til - vi spiller foran en fyldt hal hver gang, og det er en fornøjelse, siger Emil Bergholt.

FAKTA:
Emil Siersbæk Bergholt, født: 25. august 1997
Højde: 190 cm. Vægt: 95 kg.
Bosat i Nykøbing Mors