Victor og Svane.JPG (2)
Frederik Holst.JPG

Endnu en sejr over Roslev

2. division startede 2017 på bedste vis med en flot sejr over lokalrivalerne fra HRH 74, Roslev. Fra start var det tydeligt at der var meget på spil, og især hjemmeholdet lagde nervøst ud - og gæsterne bragte sig hurtigt foran med 3. Herefter fulgtes de to hold pænt ad, og Mors-Thy-drengene havde deres første føring ved 9-8 efter et kvarters spil. Lige inden pausen så HRH 74's Glenn Bjerregaard rødt efter en tackling i ansigtet på Lasse Pedersen, og holdene gik til pausen 15-15.

Efter pausen startede Frederik Holst i Mors-Thy-målet, og med fine redninger og efterfølgende nemme scoringer på tomt mål eller kontrascoringer, øgede hjemmeholdet stille og roligt føringen til 29-22, inden gæsterne fik pyntet en smule på resultatet til slutresultatet 31-26.

Træner Lars Krarup:
- Jeg synes, at det var en fortjent sejr, som godt kunne være blevet større. Alle spillere er på banen i dag, og alle leverer en fin arbejdsindsats. I anden halvleg viser vi, at vi har et gear mere end Roslev, og så kommer Frederik Holst ind på målet og står en virkelig flot kamp. Der udover træder Jens Chr. Brauner i den grad i karakter med nogle flotte scoringer, Stisen og Kaare knokler i forsvaret, og generelt så spiller vi bolden godt rundt og kommer til nogle gode chancer.

Frederik Holst:
- Det var dejligt at komme ind og gøre et godt indhop. Det er altid vigtigt at vinde over HRH - det er lokalbrag og mod en masse gamle kammerater. Nu har vi håneretten, og dét er vigtigt!

 

2. division, 12. runde: Mors-Thy Håndbold - HRH 74, Roslev 31-26 (15-15)

Målscorere:
Lasse Pedersen 7
Peter Dal Overgaard 6 (2)
Jens Chr. Brauner 6
Mathias Stisen 4
János Stranigg 3
Martin Frandsen 2
Frederik Nørbjerg 1
Frederik Holst 1
Kaare Ravn Larsen 1