Victor og Svane.JPG (2)
2. division Jubel.jpg

Endnu en sejr til 2. division

For anden gang i træk kunne Mors-Thy Håndbold trække sig sejrrigt ud af et opgør i 2. division, da oprykkerne fra Hammel GF blev sendt hjem med et nederlag på 26-19 efter 13-9 ved pausen.

- Hammel GF er oprykkere fra sidste sæson, og de kom hertil med gode resultater fra deres første kampe i 2. division og med et oprykkerholds gejst, så vi var klar over, at vi skulle være klar fra start. Og vi spiller en god kamp, synes jeg - især defensivt var det godt. Vores målsætning er at holde vores modstandere under 25 mål, og en rigtig god forsvars- og målmandspræstation holdt Hammel GF på 19 scoringer i dag, fortæller træner på 2. division, Lasse Sunesen.

Angrebsmæssigt så spillet fint ud, men derimod haltede det med skarpheden, og mange chancer blev brændt.

- Vi kommer fint til chancer, men vi brænder for meget og det er bl.a. med til at lukke dem ind i kampen lige inden pausen, hvor de scorer første halvlegs sidste tre mål, dog stadig med en Mors-Thy pauseføring på fire mål. Lige efter pausen er vi slet ikke oppe i gear, og Hammel kommer helt tæt på, inden vi stepper op og trækker fra, og de sidste 10 minutter er kun et spørgsmål om sejrens størrelse, lyder det fra Sunesen, som har roser bl.a. til forsvaret:

 - Mathias Foldager og Sebastian Hinnerup leverer en stærk indsats i midterblokken, og Frederik Larsen står ligeledes en god kamp i målet. Og Nicolaj Jørgensen tager over og styrer angrebsspillet flot, da Nicolai Andersen udgår med en skade. Vi er meget tilfredse med forsvarspræstationen og selvfølgelig at vi vinder kampen, slutter Lasse Sunesen.

2. division, 3. runde: Mors-Thy Håndbold - Hammel GF 26-19 (13-9)

Målscorere:
Nicolaj Jørgensen 6
Frank Gisselbæk 5
Sebastian Hinnerup 4
Frederik Madsen 3
Marcus Midtgaard 3
Nicolai Andersen 2
Jeppe Kudsk 1
Mathias Foldager 1
Gustav Carstens 1

Tilskuertal: 100

Næste kamp:
2. division, 4. runde: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold
Torsdag d. 24. oktober kl. 19.50 i Tvis Centret