Victor og Svane.JPG (2)
DR7A2672.jpg

Endnu et tophold venter

Lørdag sidst på eftermiddagen skal Mors-Thy Håndbold igen på banen - denne gang er det TTH Holstebro, som venter på udebane i Gråkjær Arena. TTH Holstebro indtager pt. 888ligaens 2. plads med 33 point efter 23 kampe, skarpt forfulgt af BSV og Skjern Håndbold med hhv. 32 og 31 point, så der er vigtige point på spil for hjemmeholdet, hvilket der også er for os, hvis drømmen om slutspil skal blive til virkelighed. Ud over TTH Holstebro er de blåklædtes slutprogram som følger: Århus Håndbold på hjemmebane og TM Tønder på udebane.

Nickolei Jensen:
- Det er vores 3. kamp i træk mod et hold fra top 4, så igen venter der os en stor og svær opgave på udebane mod TTH Holstebro. Vi går selvfølgelig på banen for at spille for point, men det gælder bestemt også om at vi skal rejse os igen ovenpå kampen mod Skjern - vi skal vise, at det var et enkelt tilfælde og så back on track igen!

For at matche TTH skal vi have skudt hul på Bergerud i TTH’s mål og have lukket ned for deres kontra, især deres hurtige fløje. Jeg tror, at TTH ligger godt til os - vi har spillet tætte kampe i år, vi tabte med et enkelt mål i den første kamp i Thisted, og spillede også to tætte træningskampe i opstarten, fortæller Nickolei og beretter om fortsat god stemning i truppen:
- Stemningen er lige så god, som den hele tiden har været. Vi har snakket om vores sidste kamp - om at Skjern var bedre, og at vi havde nogle udfald, som vi meget gerne skal have minimeret i dag.

Bette Balkan har igen arrangeret bustur og forventer omkring 150-200 medrejsende Mors-Thy-fans i Gråkjær Arena - en glædelig ting for Nickolei:
- Det er sgu fedt! De skal bare lave noget larm på lægterne, det giver helt sikkert noget ekstra til os på banen!

KOM SÅ BLÅ!

888ligaen, 24. runde: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 18. marts kl. 17.10 i Gråkjær Arena

Billetter kan købes her: http://shop.tthholstebro.dk/kampe/201703018

Kampen kan følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore eller live på Limfjord Plus med Jan K.