Victor og Svane.JPG (2)
Spisning.jpg

Erhvervsklubben er yderst vigtig for Mors-Thy Håndbold

Erhvervsklubben for Mors-Thy Håndbold er en af de økonomiske hjørnestene for, at der overhovedet kan spilles elitehåndbold i Mors-Thy. Og lige nu kommer der flere og flere medlemmer af Erhvervsklubben.

Erhvervsklubben er en af håndboldklubbens største samlede sponsorer med et samlet beløb på næsten to millioner kroner i tilskud om året.

- Vi samler hver gang cirka 300 personer til spisning forud for hjemmekampene enten i Thy eller på Mors, hvor man har et par hyggelige timer sammen, og ikke mindst netværker på kryds og tværs. Vi ved, at det også kaster et tættere lokalt samarbejde mellem virksomhederne af sig, og dermed også lokale ordrer og en styrket lokal beskæftigelse. Og det har flere og flere fået øjnene op for, siger Peter Overgaard, der er formand for Erhvervsklubben.

Det er man helt enige i hos Mors-Thy Håndbold:

- Vi har i år set en tilgang af 18 nye medlemmer i Erhvervsklubben, og det vil alt andet lige smitte af på økonomien i håndboldklubben, da Erhvervsklubben sammen med sponsorerne danner den største del af det økonomiske fundament for klubben, siger salgschef Hans Peter Jarl Madsen fra Mors-Thy Håndbold.

Og han bakkes op af MTH-formand Johs. Søndergaard.

- Vi vil gerne anerkende det kæmpe stykke arbejde, og den kæmpe opbakning Erhvervsklubbens medlemmer og vore sponsorer år efter år yder for Mors-Thy Håndbold. Uden deres støtte, havde det ikke været muligt. Når det er sagt, er der stadigvæk plads til flere medlemmer af Erhvervsklubben og også flere sponsorer, påpeger Johs. Søndergaard.

Der er 170 medlemmer af Erhvervsklubben for Mors-Thy Håndbold og den er en af de håndboldklubber, der samler flest sponsorer til fællesskab, spisning og networkning forud for hjemmekampene.