Victor og Svane.JPG (2)
Kystlinje_med_logo.jpg

Erhvervslivet i Danmarks Rygrad

Thisted Forsikrings Erhvervsfilm

Vores hovedsponsor gennem mange år Thisted Forsikring, søsætter denne uge kampagnen ”Vi fra Danmarks Rygrad” rettet mod erhvervslivet.

Til denne kampagne har de produceret en video – selvfølgelig med virksomheder fra ”Danmarks Rygrad” - hvori deres sættes fokus på, hvad vi kan i vores område, og at vi skal være stolte over det vi skaber sammen!

Vi fra Mors-Thy Håndbold vil gerne bakke op! Både om budskabet om at være stolte over det vi skaber sammen – men i lige så høj grad om at vi skal være bedre til at gøre forretning sammen. For uden fællesskabet i Danmarks Rygrad og præferencen for det lokale var der intet Danmarks Rygrad – og intet Mors-Thy Håndbold.

Vi håber, at mange af jer som ikke i dag gør forretning ved vores hovedsponsor Thisted Forsikring, vil benytte lejligheden til i det mindste at lade dem kigge jeres forsikringer igennem. For hvis muligheden er der, hvorfor så ikke handle lokalt og i Mors-Thy-regi?

Gå ind på www.thistedforsikring.dk/erhverv2018?utm_source=Nyhedsmail-Mors-Thy&utm_medium=E-mail&utm_campaign=Erhverv2018 og vis din støtte til Mors-Thy Håndbold og vores hovedsponsor.