Victor og Svane.JPG (2)
Erik Toft.jpg (3)

Erik Toft stopper i Mors-Thy Håndbold

Det er et par store sko, der skal udfyldes, når Mors-Thy Håndbold efter denne sæson siger farvel til Erik Toft. Den karismatiske nordmand, der kom til klubben i 2017, har gennem sine fem sæsoner i den blå trøje udviklet sig til en komplet spiller og til nu at være sit holds anfører og en af Bette Balkans yndlinge.

Det har ikke været en nem beslutning at træffe.

-  Det har været en svær beslutning, for jeg har det rigtigt godt her. Jeg har en stor rolle på holdet, spiller meget, og har det godt med alle i og omkring klubben - Mors-Thy Håndbold er bare en god klub. Men efter fem år føler jeg også, at det er tid til at prøve noget andet, og et skifte til sommer passer godt med vores familie, siger Erik Toft.

Erik Toft ser tilbage på en god tid og glæder sig til den kommende i Mors-Thy Håndbold.

- Det har været fantastisk at komme fra Norge og hertil. Klubben har troet på mig hele vejen, og jeg er glad for den tillid, der er blevet udvist mig. - jeg var jo primært skytte, men trænerne på min vej har bidraget til min udvikling og til en større rolle på og udenfor banen. Og så må jeg nævne Final4 som det absolutte højdepunkt i min tid i Mors-Thy Håndbold - det var fantastisk at være med til at vinde det første trofæ i klubbens historie. Heldigvis har vi jo en lang sæson endnu med bl.a. endnu et Final4-stævne. Jeg glæder mig til resten af sæsonen, og jeg kommer til at give alt - både til Final4 og i turneringen - for at vi kan slutte godt af, lyder det fra Erik Toft.

Farvel til en kulturbærer

- Fra start har Erik Toft været en profil i Mors-Thy Håndbold. Et vellidt og meget behageligt menneske og en solid håndboldspiller, som altid leverer 100 % indsats - og med fem sæsoner i blåt er Erik i ordets fineste betydning blevet en kulturbærer, som slutter sin karriere i Mors-Thy Håndbold af som anfører, lyder skudsmålet fra formand for Sportsudvalget i Mors-Thy Håndbold, H.C. Andersen.

- Erik bragede ind i den danske liga i 17/18 med 145 rene mål, og siden dengang har bevågenheden omkring ham været stor. Vi er stolte af, at det har lykkedes os at have en spiller af Eriks kaliber i klubben over så lang en årrække, og det er klart, at vi er kede af at miste en så stor profil, men med Eriks præstationer har vi også vidst, at han ville videre til en anden klub på et tidspunkt. Nu ser vi frem mod resten af sæsonen med Erik i den blå trøje, siger H.C. Andersen.

 Erik er personligt sponseret af Fredsø