Victor og Svane.JPG (2)
Krarup (2).jpg

Erik Vejes tropper gæster Arenaen

Vi har knapt fået armene ned efter onsdagens fremragende bedrift mod TTH Holstebro, og en ny og vigtig kamp venter i Sparekassen Thy Arena | Mors. Fredag aften står Mors-Thy Håndbold overfor Erik Vejes tropper fra Århus Håndbold.

Assistenttræner Lars Krarup glæder sig til en ny udfordring
- Der venter os en svær opgave. For det første så skal vi omstille os mentalt ovenpå sådan en fantastisk og historisk kamp, som vi leverede for kort tid siden, og for det andet, så står vi overfor et ungt og spændende Århus-hold, som er i gang med År 1 efter at alle de tunge stjerner er væk. De har fået tilgang af rutinerede Jesper Dahl og et par spændende upcoming spillere i svenske August Wiger og William Aar, som er omkring det norske A-landshold. Det er et hold, som er blevet bedre og bedre for hver kamp, vi har set dem.

Vi får vores sag for
- Så vi får helt sikkert vores sag for, og vi skal levere en stærk præstation for at få point. Vi har brugt dagen i dag på at se lidt video og en let træning med fodbold og gennemgang af nogle taktiske ting helt stille og roligt - afsluttende med flæskestegssandwich fra Bette Balkan. Jeg fornemmer på drengene, at de er helt klar over, at kampen er vigtig, og at Århus Håndbold kan være et af de hold, som vi skal slås om en slutspilsplads med - med en sejr vil vi have 7 point ned til Århus Håndbold, siger Lars Krarup.

Forhåbentligt rammer vi niveau
- Det giver helt sikkert noget på selvtillidskontoen at vinde over et stærkt TTH Holstebro-hold, og forhåbentligt kan drengene tage den selvtillid med ind på banen, og forhåbentligt rammer vi et niveau, som er godt nok til at få to point, lyder det fra Lars Krarup.

Herre Håndbold Ligaen, 12. runde: Mors-Thy Håndbold - Århus Håndbold
Fredag d. 13. november 2020 kl. 19.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors  
Dommere: Per Olesen og Claus Gramm Pedersen
Observatør: Jan Sabro

Kampen kan følges via livescore på Tophåndbold: https://tophaandbold.dk/mth