DR7A7613.JPG

Et point med hjem fra Fredericia

Som det blot andet hold i denne sæson tager vi point med hjem fra Fredericia efter en vild afslutning på kampen, hvor Henrik Tilsted iskoldt sikrer os det ene point i absolut sidste sekund.

Det så ellers svært ud for Mors-Thy håndbold i starten, og Niels Agesen tog timeout ved 5-1 efter ni minutter. Det havde god virkning, for 4 minutter senere kunne Kristoffer Vestergaard reducere til 6-4. Tilbagevendte Frederik Tilsted og Kasper Didriksen udlignede til 7-7 og 8-8, inden hjemmeholdet trak fra til 10-8 og pausestillingen 12-10 efter en første halvleg, hvor Svend Rughave agerede levende plankeværk med 10 redninger.

Det fortsatte han med i anden halvleg - hele 8 minutter skulle der gå, før Fredericia HK fik passeret Mors-Thy Håndbolds sidste skanse. I samme periode havde vi scoret seks gange og dermed bragt os foran 12-16. Hjemmeholdet kom tættere på, og det blev 17-18 med et kvarters tid igen. Endnu en gang formåede Mors-Thy Håndbold at trække fra til 17-20, inden hjemmeholdet udlignede til 21-21 med 10 minutter igen, og der var lagt op til en spændende afslutning. Fredericia HK bragte sig foran 24-22 og 25-23 med 3 ½ minut igen. Kasper Didriksen gjorde det til 25-24, og en passiv FHK-kendelse gav Mors-Thy Håndbold bolden og den timeout, som førte til kampens sidste scoring og udligning til kampens resultat 25-25.

Kampens store oplevelse var Svend Rughave, som krydrede sin redningsprocent på 40 % med en enkelt scoring på tomt mål. Ligeledes var Lasse P. tilbage i hopla og i rollen som straffekastskytte med 5 scoringer på ligeså mange forsøg, og sidste men absolut ikke mindst, så var Bette Balkan og Mors-Thy Håndbold Akademi enestående på lægterne med suveræn opbakning igennem hele kampen.

Herreligaen, 17. runde: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold 25-25 (12-10)

Udvisninger: Fredericia HK 3, Mors-Thy Håndbold 1

Stillinger undervejs: 2-1, 5-1, 6-4, 7-7, 10-9, 12-9, 12-12, 12-16, 15-17, 17-18, 17-20, 20-21, 22-22, 25-23

Tilskuertal: 2.165

Kommende kamp:
Herreligaen, 18. runde: Mors-Thy Håndbold - Nordsjælland Håndbold
Lørdag d. 16. december kl. 16.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors

Efter kampen inviterer Bette Balkan, Thy Rock og Mors-Thy Håndbold til Jule-Afterparty på banen. Vi byder på livemusik med Double Up, DJ Glintborg. Der er salg af øl, sodavand og pølser, og liveauktion på match worn kamptrøjer, Mors-Thy Håndbold Julesweatre mm. v/ auktionarius Jesper Kongsted fra Hanstholm Fiskeauktion.