Victor og Svane.JPG (2)
Mads-Kjeldgaard-Andersen_1.jpg

Et step i den rigtige retning

Det blev ikke til points i eftermiddagens kamp, dertil var Skjern Håndbold ganske enkelt for stærke. Efter at have været bagud 10-3 efter 20 minutters spil i første halvleg, kom Mors-Thy’erne flot tilbage, og stillingen var 13-10 ved pausen. Efter pausen fortsatte de gode takter og efter knapt fire minutter kunne Sommer reducere til 15-14 på straffekast, og herefter satte Skjern Håndbold sig eftertrykkeligt på resten af kampen, som altså endte 32-23.

Assistenttræner Jonas Degnbol:
- Det var et step op i forhold til kampen mod Aalborg Håndbold i sidste weekend. Selv vi naturligvis ikke er tilfredse med at tabe, så var der mange gode momenter i kampen, som vi kan bruge fremadrettet. Det er tungt at tabe mange kampe i træk, som det er tilfældet for os nu, så derfor skal vi holde fast i de gode ting og hele tiden forbedre og forberede os til de kampe, hvor vi skal slå til.

Som i de fleste andre kampe står vores forsvar fint og angrebsmæssigt forsøger vi - vi møder bare et hold, som har gode spillere på alle pladser, og som ganske enkelt er bedre end os i dag. På plussiden er også at vi får gang i vores kontraspil, og det håber vi, at vi kan lykkes noget mere med, for det er nu engang de letteste mål, lyder det fra Degnbol, der igen i dag så en stærk Marcus Dahlin i første halvleg:

- Ja, Dahlin gjorde det fornuftigt i første halvleg og kommer på i alt syv scoringer. Og så synes jeg at Mads Andersen skal have ros for sin indsats. Han bliver kastet ind og skal dække 3’er i vores forsvar, og der har han altså ikke stået ret meget, og vi skal lige huske at han kun er 19 år gammel. Han gør det rigtigt godt - dækker fint op og får noget fart i spillet op ad banen.


888ligaen, 10. runde: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold 32-23 (13-10)

Målscorere:
Marcus Dahlin 7
Henrik Tilsted 5
Mads Andersen 2
Allan Toft Hansen 2
Nickolei Jensen 2
Lasse Pedersen 1
Kasper Larsen 1
Christoffer Cichosz 1
Lasse Justesen 1
Nicolai Sommer 1 (1)

Tilskuere: 2.110

Næste kamp:
Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro
Onsdag d. 23. november kl. 18.30 i Thy Hallerne