Victor og Svane.JPG (2)
DCW_6765-1.jpg

Fantastisk fight baner vejen for sejr over BSV

Der var dramatik for alle pengene, da Mors-Thy Håndbold hentede en sejr over de forsvarende danske mestre på udebane i Silkeborg. Nickolei Jensen blev matchvinder med den afgørende scoring til 24-25 med 5 sekunder igen, og de i dagens anledning pink-klædte Mors-Thy-drenge kunne juble over de første to slutspilspoint.

Mors-Thy’erne startede som lyn og torden og var foran 0-2 efter de første minutter. Herefter spillede værterne sig til rette og havde fra det 8. til det 49. minut føringen, indtil Lasse Pedersen nådesløst smadrede bolden i nettet bag indskiftede Sebastian Frandsen til Mors-Thy-føring 19-20.BSV bragte sig igen foran ved stillingen 23-22, men Mors-Thy’erne holdt hovederne kolde og høstede altså de to vigtige points i kampens døende sekunder med Nickolei Jensens efterfølgende meget omtalte sejrsscoring.

Hovedpersonen selv tog virakken meget stille og roligt:
- Det var en god sejr, og det var en helt anderledes kamp en i tirsdags mod TTH Holstebro - i dag turde vi at løbe, vi fik gang i vores kontra og fik generelt mere flow i spillet. Vi står godt i forsvaret, og Larsen har en masse gode redninger i kassen, siger Nickolei som var manden bag den sidste scoring:

- Det var en god følelse at se den gå ind! Det her er en fantastisk sejr, og nu er puljen åben igen.

Stefan Nielsen blev sit holds topscorer med 5 mål, herunder en fræk scoring på straffekast på rutinerede Søren Rasmussen i BSV-målet:
- Det er jo helt vildt at vinde over BSV på udebane, og det er en stor lettelse ovenpå en kummerligt kamp i første runde i slutspillet. Det som glæder mig allermest er, at det som bragte os i slutspillet er også det, som vi vinder på i dag: Godt forsvar, en solid målmand og gang i vores kontra. Farten op ad banen giver os nogle lette scoringer, og vi svarer hurtigt igen når BSV scorer mod os.

Det var fantastisk at se Nickoleis scoring til allersidst, det er jo et drømmescenarie at få 2 point her i Silkeborg, så stemningen var rimeligt euforisk lige efter kampen. Nu er puljen fuldstændig åben, og vi har bevist at vi kan være med. Vi tager en kamp ad gangen, og hver eneste kamp kræver, at alle stempler ind og rammer højt niveau på dagen. Gør vi det - så kan alt ske, lyder det fra Stefan.

Jonas Degnbol:
- Det var en monstervigtig og fantastisk sejr. Vi fik smidt nerverne og kom ud over stepperne. Vi fik løbet med BSV, og så var det helt grundlæggende for sejren, at vi står fantastisk godt i forsvaret og Larsen spiller en god kamp i målet - begge dele er medvirkende til at vi får scoret en masse mål i vores kontra og andenbølge.

Vores forsvar knokler i dag og er med til at holde BSV på kun 24 mål, det er sgu flot på deres hjemmebane, og alle stempler bare ind. Og sikke en fed afslutning - skønt at det gik vores vej, nu er vi med igen! Nu venter en fed kamp mod Ribe-Esbjerg HH på tirsdag, og den glæder vi os til.

 

Slutspil 888ligaen, 2. runde: Bjerringbro-Silkeborg - Mors-Thy Håndbold 24-25 (12-10)

Målscorere:
Stefan Nielsen 5 (1)
Allan Toft Hansen 4
Nicolai Sommer 4 (2)
Lasse Pedersen 3
Marcus Dahlin 3
Nickolei Jensen 3
Christoffer Cichosz 2
Mads K. Andersen 1

Stillinger undervejs: 1-3, 5-5, 9-8, 12-9, 12-12, 15-14, 18-16, 20-21, 23-23

Tilskuertal: 1.938

Næste kamp:  Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold
Tirsdag d. 18. april kl. 18.30 i Blue Water Dokken, Esbjerg

Billetter kan købes på http://www.rehh.dk/index.php?option=com_webitall_events&eventid=122&lang=da&view=tickets
Vælg Sektion B1

Bette Balkan arrangerer GRATIS bus til kampen i Esbjerg. Bussen er sponseret af Erhvervsklubben for Mors-Thy Håndbold. Tilmelding hos Søren tlf. 20 26 11 83

 

"Sikke en fed afslutning - skønt at det gik vores vej, nu er vi med igen!"
Jonas Degnbol , Assistenttræner