Victor og Svane.JPG (2)
Nickolei-Jensen_1.jpg

Fantastisk sejr over GOG

Shit, for en fed kamp og en fantastisk sejr over GOG i eftermiddagens kamp. Mors-Thy Håndbold førte størstedelen af kampen - kun ved stillingen 23-24 var GOG i front, men også den hurdle overvandt de blåklædte helte med scoringer af Christoffer Cichosz og Stefan Nielsen. Hjemmeholdet kom godt fra start med et veloplagt forsvar foran en sprælsk Kasper Larsen som bl.a. lagde ud med to redninger på straffekast og først blev passeret efter 7 minutters spil. Både Mors-Thy Håndbold og GOG Håndbold stod solidt i defensiven, ligesom begge holds angrebsspil var langt fra sprudlende.

Henrik Tilsted var tilbage efter to kampe ude pga. sygdom - han spillede dog kun to kortere perioder i løbet af kampen. Derfor var alt-mulig-manden Stefan Nielsen var tilbage på venstre fløj, og det blev til scoringer både derfra og fra backpositionen:

- Det var fandme en god sejr! Vi bygger videre på de sidste kampes gode spil, og vi finder et stabilt niveau i dag - nu skal vi bare fortsætte, lød det fra Stefan, som ikke lod sig gå på af GOG’s sene føring: - Jeg siger faktisk til en tilskuer: ”Bare rolig, vi vinder!” Jeg tror ikke, at vi tænker ikke så meget over det - vi spiller bare videre og viser rigtig god moral og fighterindstilling. Og så må man sige, at publikum pressede GOG til det yderste i de sidste 5-10 minutter, især i de sidste GOG-angreb var der det vildeste inferno, det var fedt!

Nickolei Jensen lavede fire mål og havde endvidere sidste hånd på en del indspil til Cichosz på stregen:

- Vores forsvar er pissegodt i dag - bortset fra en periode i anden halvleg, hvor vi falder lidt ned, og Niclas Kirkeløkke og Frederik Clausen får sat nogle gode skud ind. Angrebsmæssigt har vi det svært hele kampen igennem, da GOG står meget kompakt - måske skulle vi have spillet bolden noget mere udover fløjene, i hvert fald i anden halvleg, hvor de går længere frem på os.

Det er altid dejligt at spille på hjemmebane, men i dag var der virkelig gang i hallen, især til sidst hvor der er et enormt tryk fra tilskuere - flere gange kunne vi ikke høre når der blev fløjtet. Det var en god sejr og fedt for os at vinde to kampe i træk - det giver noget tro på tingene, forklarer Nickolei Jensen.

Assistenttræner Jonas Degnbol:

- Vi er MEGET tilfredse! Det var en fremragende sejr over et godt GOG-hold, og efter en periode med fire gode kampe i træk, har de to af dem nu givet points, og tingene lykkes for os. Det var alfa og omega, at vi fik lukket ned for GOG’s kontra, og dem får de altså ikke ret mange af i dag - det er fordi vi er superkoncentrerede og kun har en periode på ca. 10 minutter i starten af anden halvleg, hvor vi falder lidt ud, men det får vi hurtigt rettet til - og så er vi skarpe de sidste 20 minutter af kampen.

Lige så træls det er at tabe med et mål - ligeså skønt at det at vinde med et. Det var en fantastisk kamp og en flot indsats af alle på holdet. Der var mange gode præstationer, men jeg vil gerne fremhæve holdet, for det var en holdindsats, der skaffede to points i dag, slutter Degnbol.

 

888ligaen, 14. runde: Mors-Thy Håndbold 25-24 (12-10)

Målscorere:
Nicolai Sommer 6 (2)
Christoffer Cichosz 5
Stefan Nielsen 4 (1)
Nickolei Jensen 4
Lasse Pedersen 2
Marcus Dahlin 2
Mads Kjeldgaard Andersen 1
Henrik Tilsted 1

Tilskuertal: 1.039

Næste kamp:
Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 14. december kl. 19.30 i Ribe Fritidscenter
Billetter købes her:
http://www.rehh.dk/index.php?option=com_webitall_events&eventid=102&lang=da&view=tickets

Næste hjemmekamp:
Mors-Thy Håndbold - Randers HH
Søndag d. 18. december kl. 15.00 i Thy Hallerne
Billetter købes her:
http://shop.morsthy.dk/