Victor og Svane.JPG (2)
DR7A2316.jpg

Farvel og tak, Søren!

Tirsdag d. 30. juni er officielt sidste arbejdsdag for Mors-Thy Håndbolds cheftræner gennem de seneste tre sæsoner, Søren Hansen. Pr. 1. juli står Søren Hansen i spidsen for liga-konkurrenterne i TTH Holstebro, mens Jonas Wille overtager roret i Mors-Thy Håndbold.

Søren Hansen har sat lidt ord på sin tid i Mors-Thy Håndbold.

- For mig har det været tre meget lærerige år. Jeg har stået i mange situationer, som jeg har lært af - både på og udenfor banen, og som har været med til at udvikle mig som træner. Mors-Thy Håndbold er en sund klub med stor opbakning og med masser af dygtige og engagerede folk i og omkring klubben. Det har været fedt at opleve kulturen heroppe, og jeg er taknemlig for at have været en del af Bette Balkan, lyder det fra Søren Hansen.

Tre forskellige sæsoner
Det har været tre meget forskellige sæsoner, og i to af dem var det tæt på at drømmen om slutspil gik i opfyldelse for Søren Hansen & Co. Havde det ikke været for Corona, som satte en stopper for turneringen, havde Mors-Thy Håndbold med stor sandsynlighed været blandt de otte bedste for kun tredje gang i klubbens historie.

- Det første år var en sæson med seværdig håndbold og nogle voldsomt fede kampe, hvor vi spillede på højt niveau. Vi var ekstremt tæt på at komme i slutspillet - så tæt på som vi overhovedet kunne være. Helt nøgternt set, så var vi uheldige at møde HC Midtjylland på et forkert tidspunkt, som viste sig at blive afgørende for, at vi ikke kom med.

- I min anden sæson blev vi ramt af voldsom modgang i starten. Otte kampe uden point og en kæmpeforløsning i kamp nummer ni, hvor vi fik et point i Århus. Efterfølgende fik vi rettet ind sammen med holdet og klubben, kom på ret kurs og fik ret mange point i de resterende kampe.  Vi ærgrede os selvfølgelig over den forfærdelige start, men bagefter kunne vi se tilbage på en proces og på nogle mekanismer i modgang, som vi blev klogere på.

- Tredje og sidste år har været specielt, fordi det tidligt blev meldt ud, at jeg skulle videre efter sæsonen. Det blev blot en endnu større motivation for mig, og samtidigt lagde det et gevaldigt pres for at skulle præstere på mig og på Mors-Thy Håndbold - sidste chance for at komme i slutspillet, hvilket også var det eneste mål, fortæller Søren Hansen og fortsætter:

Berettigede til slutspil
- Og jeg synes, at vi har levet op til vores målsætning. Vi har virkelig spillet god håndbold og slået nogle af de helt store hold. Vi har været nærmest umulige at slå på hjemmebane, og jeg synes, at vi var berettigede til at komme i det slutspil, og jeg er faktisk også ret sikker på, at vi var kommet det. Men grundet Corona blev det en underlig og uforløst afslutning på en ellers vældig god sæson, lyder det fra Søren Hansen.

Et nyt kapitel venter
Tre år med den smilende, sympatiske og dybt seriøse vindertype med det store temperament er snart forbi, og et nyt kapitel i Søren Hansens tidligere klub, TTH Holstebro, venter, mens norske Jonas Wille tager over i Mors-Thy Håndbold.

- Jeg har det godt med at overdrage depechen til Mors-Thy Håndbolds nye træner. Jeg synes, at klubben står stærkere på nogle organisatoriske områder og på talentarbejdet, som er både min og klubbens fortjeneste. Jeg har været megaglad for min tid i Thy og på Mors og ser tilbage på min tid i Mors-Thy Håndbold med glæde. Jeg har mødt en masse fantastiske mennesker, som jeg ville ønske, at jeg havde haft muligheden for at tage ordentlig afsked med i hallen - frivillige, fans, sponsorer, Bette Balkan, spillerne, som alle har været med til at give mig nogle virkelig gode oplevelser, som jeg kan se tilbage på.