Farvel til en fantastisk sæson

Sæsonens sidste kamp er spillet, og det endte med et nederlag på 35-34 til Fredericia HK efter en dramatisk kamp i et højt tempo mellem to hold, der ville vinde, og hvor målforskellen aldrig var større end tre mål.

Hverken Mors-Thy Håndbold eller Fredericia HK kom godt fra land defensivt. Målene haglede ind i begge ender i kampens indledning, og Mors-Thy Håndbold var med til 6-6, hvor FHK fik slået et lille hul - undervejs var stillingerne 10-7 og 14-11. Mors-Thy Håndbold var flere gange tæt på, og udligningen til 16-16 kom efter 25 minutters spil. Det blev også til en blå føring efter Mors-Thy Håndbolds femte scoring i træk bl.a. takket være en stærkt spillende Tim Sørensen, og en god slutspurt i første halvleg blev kun skæmmet af en reducerende FHK-scoring i sidste sekund.

Fredericia HK udlignede til 19-19 efter pausen, og herfra var Mors-Thy Håndbold foran med et enkelt mål eller Fredericia HK udlignede, indtil det 43. minut, hvor det var FHK, der bragte sig foran med 27-26. Mors-Thy Håndbold svarede igen til 27-28 efter en overtalsperiode og et par gode redninger fra Viktor Warrer, og den næste periode var de blå i teten. Erik Toft sad ude i første halvleg, men bombede løs i anden bl.a. med scoringen til 30-32 med lidt over seks minutter tilbage.

Det blev 31-33 ved Bjarke Christensen, som udnyttede straffekast nummer tre i kampen, men to minutter senere bragte FHK sig foran 34-33, og det blev til 34-34 ved Lasse P, inden hjemmeholdet satte sidste scoring ind med otte sekunder tilbage. Mors-Thy Håndbolds sidste angreb løb ud i sandet, og Emil Hanssons ellers fornuftige forsøg direkte på frikast efter tid, blev reddet af FHK’s målmand.

En fantastisk og historisk sæson er ved vejs ende. Super Cup, European League, Final4 og slutspil. En 7. Plads i grundspillet og nummer 6 i slutspillet. I alt har 50.070 tilskuere overværet vores kampe i grund- og slutspil - heraf 18.711 tilskuere på vores hjemmebaner i Thisted og Nykøbing. Tak for opbakningen!

HTH Herreligaen DM-Slutspil, 6. runde: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold 35-34 (18-19)

Udvisninger: Fredericia HK 3, Mors-Thy Håndbold 2

Stillinger undervejs: 2-2, 6-4, 6-6, 10-7, 12-11, 16-13, 16-18, 19-19, 22-23, 27-26, 27-28, 28-30, 31-32, 33-33

Tilskuertal: 1.275