Victor og Svane.JPG (2)
Mads-Kjeldgaard-Andersen_1.jpg

Farvel til semifinalen

Træerne voksede ikke ind i himlen i Thy Hallerne lørdag aften - dertil var BSV for gode og for determinerede. Et nederlag på 24-30 blev det til efter 9-14 ved pausen, og stillingen 7-7 efter 20 minutters spil var det tætteste hjemmeholdet kom på BSV’erne.

I anden halvleg var der spilletid til de unge spillere, bl.a. Peter Dal Overgaard, som kvitterede med en enkelt scoring, og Mads K. Andersen viste vilje og endte som topscorer med 5 kasser på ligeså mange forsøg på små 13 minutter. I den anden ende pillede Kasper Larsen bl.a. 3 straffekast (ud af 7!) heraf to fra BSV's ellers så sikre Kristian Klitgaard.

Mads K. Andersen kom ind det sidste kvarter og gjorde god figur:
- Jeg tænkte, at den skulle have en skalle, så det var bare mod mål. Selv om det var træls at tabe, så synes jeg ikke at det er nogen skam, for BSV var bedre end os i dag. Nu kan vi ikke længere nå semifinalen, og det er pisseærgerligt, for det var vores mål. Men jeg synes stadig at vi har spillet en supergod sæson og overrasket med at komme i slutspillet. Nu glæder vi os til de sidste to kampe, hvor vi forhåbentligt kan drille TTH Holstebro og Ribe-Esbjerg, som jo begge skal bruge point for at sikre sig en plads blandt de 4 bedste.

Jan Paulsen:
- Vi gav alt, hvad vi havde i dag - jeg kan ikke sætte en finger på indstilling, parathed og fight. Folk steppede op, og det var det vigtigste for mig i den her kamp.

Jeg kan sagtens leve med at tabe til BSV - de er et bedre hold end vi er, og vores individuelle kvaliteter når ikke deres - og når det så er sagt, så har vi stadig vundet over dem to gange i denne sæson. Jeg er fint tilfreds med vores defensiv, og til dels med vores angrebsspil, hvor vi flere gange har været udfordret. Eneste minus i dag er vores kontraspil, hvor vi er uskarpe i vores vurdering.

Med et kvarter igen skifter både BSV og vi en del ud, og ros til de spillere, som kommer ind til sidst i kampen, det er svært at sidde ude så længe og komme ind i kampen sent, men de spillere gør det fint.

Med nederlaget udspillede Mors-Thy Håndbold sin rolle i dette års slutspil, da det nu ikke længere er muligt at nå Ribe-Esbjerg HH med deres 7 point og skulle vi slutte à point med Bjerringbro-Silkeborg eller TTH Holstebro er vi dårligst indbyrdes, da de begge sluttede over os i grundspillet.

 

Slutspil 888ligaen, 4. runde: Mors-Thy Håndbold - Bjerringbro-Silkeborg 24-30 (9-14)

Målscorere:
Mads K. Andersen 5
Marcus Dahlin 4
Nickolei Jensen 3
Henrik Tilsted 3
Lasse Pedersen 2
Allan Toft Hansen 2
Stefan Nielsen 2
Peter Dal Overgaard 1
Nicolai Sommer 1
Christoffer Cichosz 1

Stillinger undervejs: 2-2, 3-5, 7-8, 8-11, 11-17, 14-21, 16-26, 20-28

Tilskuertal: 941

Næste kamp: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 26. april kl. 18.30 i Gråkjær Arena

Billetter kan købes på http://shop.tthholstebro.dk/kampe/20170426