Victor og Svane.JPG (2)
thumbnail

Farvel til Tilsted og Gade i Mors-Thy Håndbold

Efter indeværende sæson siger Mors-Thy Håndbold farvel til Frederik Tilsted og Jonas Gade. Tilsteds afgang sker efter hans tredje sæson i klubben, men Jonas Gade er i gang med sin sæson nummer to.

- Det er ingen hemmelighed, at vi gerne havde set de to fortsætte i Mors-Thy Håndbold, men det går ikke altid som præsten prædiker, og i dette tilfælde er det ikke lykkedes os at forlænge aftalerne med Frederik Tilsted og Jonas Gade. Tilsted har udnyttet en klausul i sin kontrakt, mens Jonas Gades kontrakt udløber efter denne sæson. Mors-Thy Håndbold takker Tilsted og Gade for deres indsats i den blå trøje og ønsker held og lykke fremover, siger Sportsdirektør Henrik Hedegaard.

Frederik Tilsted ser tilbage på en fantastisk tid i Mors-Thy Håndbold.

- Min tid i HF Mors og Mors-Thy Håndbold har været og er helt fantastisk. Jeg kom tidligt til HF Mors, hvor jeg har haft hele min håndboldopvækst og taget steppene op til Ligaholdet, som var min drøm og ambition, da jeg tog hertil. Min tid og udvikling i klubben har været god, og jeg har fået tillid fra trænere og klubben hele vejen, siger Frederik Tilsted.

Han har stor ros til klubben.

- Mors-Thy Håndbold er en fantastisk klub med nogle fantastiske fans, frivillige og sponsorer, og der er ingen tvivl om, at Mors-Thy Håndbold altid vil være mit “hjem” og min klub. Derfor er jeg glad for, at jeg har et år mere i den blå trøje, før jeg skal videre i min karriere. Jeg er topmotiveret og sammen med resten af holdet glæder jeg mig til sæsonen begynder, og vi er klar til at give alt for at nå vores mål for den kommende sæson, siger Frederik Tilsted.

Jonas Gade ser ligeledes tilbage på en god tid i Mors-Thy Håndbold.

- Jeg har været og er sindssygt glad for at spille i Mors-Thy Håndbold, men der er kommet en mulighed, som passer godt til mine ønsker både håndboldmæssigt og privat, som er for god til at sige nej til. For mig er Mors-Thy Håndbold lig med en god håndboldkultur og et setup med masser af unge spillere, som det er fedt at være en del af, og lige nu tænker jeg kun på, at vi skal gøre det så godt som muligt med det her hold, og forventer mig meget af den kommende sæson og af vores hold, siger Jonas Gade.

Både Frederik Tilsted og Jonas Gade har sidste arbejdsdag den 30. juni 2021.