Victor og Svane.JPG (2)
FOTO- Kasper Glintborg_0-6.jpg

Fede fanoplevelser med Bette Balkan

Du har helt sikkert hørt om Bette Balkan. Bette Balkan er Mors-Thy Håndbolds officielle fanklub - hvis formål er at støtte Mors-Thy Håndbold i tykt og tyndt. Har du lyst til at være en del af et fællesskab, hvor der er plads til alle, og hvor du får nogle fede fanoplevelser sammen med en masse andre fans, så læs med her.

Bette Balkan blev etableret i år 2013 og er gennem årene blevet landskendt for deres ukuelige støtte til Mors-Thy Håndbolds kampe både på ude- og hjemmebane. Under kampene på hjemmebane står Bette Balkan samlet bag det ene mål, hvor de støtter drengene med trommer, sang, fest og ballade, og målsætningen er at arrangere busture til alle udekampe i løbet af sæsonen.

Bette Balkan prøver at være nytænkende og har i den forbindelse afholdt før-fester inden udekampe, arrangeret fantræf med andre fangrupperinger, julehygge ifm. kampe, og hver sæson afvikles ungdomsture, hvor moderklubbernes og alle samarbejdsklubbernes ungdomsmedlemmer inviteres med til en kamp på udebane.

I foråret 2023 fejrede Bette Balkan 10-års Jubilæum. En festlig dag med ca. 700 mennesker til øl, pølser og festlige indslag i Hal 2 afsluttet med en herlig sejr over SønderjyskE i kvalifikationspillet.

Medlemskab
Hvis du har lyst til at være medlem af Bette Balkan og dermed støtte fanarbejdet, kan du melde dig ind ved at indbetale kr. 100,- til mobilepay nummer 76763. Medlemskortet findes i app'en MTH-shop.

Fordelene er mange:
- Billigere busture
- Gratis busture
- Adgang til afslutning med spillertruppen
- Fællesskab og fede oplevelser med andre fans

Har du spørgsmål, kan du kontakte Bette Balkans formand Jacob på tlf. 6080 4133 eller bettebalkan@gmail.com