Victor og Svane.JPG (2)
Mors-Thy Håndbold 2. div. jubel.JPG

Fem i træk for 2. division

Det blev til femte sejr i træk, da Mors-Thy Håndbolds 2. divisionsherrer trak sig sejrrigt ud af lokalopgøret mod Skive fH. Det var dog ikke uden bump på vejen - Mors-Thy-drengene kom dårligt fra land og var bagud med fire mål efter de første 30 minutter. Efter en god pausesnak blev det en helt anderledes anden halvleg, hvor Mors-Thy Håndbold fik fundet det gode spil frem igen, og anden halvleg blev vundet med 19-10.

- Vi præsterede den sløjeste start, jeg har set i de syv år, jeg har været med omkring Mors-Thy Håndbold. Vi var bagud 7-1 efter 11 minutter, og var egentligt bare helt væk på stort set alt i første halvleg - dårlige afleveringer, dårligt angreb, dårligt forsvar og dårlige afslutninger. I pausen var vi ret enige om, at alt skulle ændres, og vi fik hurtigt hentet 2-3 mål efter pausen. Herefter var der en periode, hvor vi byttede mål, og med ca. et kvarter tilbage bragte vi os foran første gang i kampen, og så var det som om at Skive fH mistede pusten, og derfra løb vi fra dem, fortæller assistenttræner Flemming Hangaard.

- Vi spillede en god anden halvleg, men forhåbentligt har vi også lært, at vi skal huske at møde op fra start til alle kampe, for ellers taber vi.

2 division, 9. runde: Skive fH - Mors-Thy Håndbold 27-32 (17-13)

Målscorere:
Jonas Hermannsen 12
Viktor Bergholt 5
Rasmus Houmøller 4
Oscar Von Oettingen 3
Nicklas ”Kempa” Jensen 3
Mikkel Krog Christensen 2
Marcus Eriksen 2
Jacob Hansen 1

Næste kamp:
2. division, 10. runde: Tvis / TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold
Søndag d. 4. december kl. 17.15 i Tvis Centret