Victor og Svane.JPG (2)
MTH_Hjallerup.jpg

Fem i træk til 2. division

Det blev til fem sejre i træk for Mors-Thy Håndbolds 2. divisionsdrenge, som tirsdag aften tog endnu en flot sejr - denne gang var det gæsterne fra Hjallerup IF, som fik ørerne i MTH-maskinen. Især i anden halvleg imponerede de unge drenge, som vandt 30-24 efter 11-13 ved pausen.

Flemming Hangaard var tilbage på bænken sammen med Rune Lanng, og de så deres hold spille en første halvleg med alt for mange afbrændere.

- Vi brænder for meget - store chancer som vi normalt vil skyde ind, og det er derfor, vi halter bagefter. Det hakker lidt for os, og det er vi egentligt lidt trætte af, men der er ingen panik, og vi får hentet lidt ind på Hjallerup IFs føring og er bagud med to ved pausen. Vi får udlignet efter et par minutter i anden halvleg, og så kører vi bare på. Vi står fantastisk godt i forsvar, Casper Würtz er igen god i målet, og vi får gang i vores kontra, og vi vinder fortjent efter en flot, flot anden halvleg, fortæller Flemming Hangaard.

- Det er simpelthen en fornøjelse at være med på det hold her. Der er god stemning og højt humør, og de unge spillere blomstrer og præsterer godt - de vil vinde, og de tror på, at vi kan vinde hver gang, lyder det fra Flemming Hangaard.

2. division: Mors-Thy Håndbold - Hjallerup IF 30-24 (11-13)

Målscorere:
Kristoffer Vestergaard 9
Magnus Storgaard Pedersen 6
Christoffer Brorson 5
Niklas Kempa Jensen 5
Morten Libak 3
Mathias Stisen 1
Mikkel Zimmer 1

Casper Würtz 13/30
Simon Lundorf 3/10

Næste kamp:
Mors-Thy Håndbold - Nøvling IF
Tirsdag d. 31. januar kl. 19.30 i Thyhallerne

Entré kr. 25,-
OBS: Sæsonkort og kort til Jesperhus er ikke gældende til kampe i 2. div.