Victor og Svane.JPG (2)
Tv2_Sport.jpg

Fest-aften på TV2 Sport - vil du med?

I lighed med sidste sæson vil Tv2 Sport fejre og hylde sæsonen der er gået i 888ligaen. Det sker mandag d. 29. maj med en direkte udsendelse om 888ligaen sæson 16/17. Her vil Tv2 Sports tv-værter og eksperter sammen med repræsentanter fra samtlige klubber gennemgå og runde endnu en fantastisk sæson af med interviews, indslag og højdepunkter.

Alle klubber er repræsenteret af spillere, trænere, fans mm, så det bliver uden tvivl en festlig aften med masser af håndbold-nørderi, gode grin og sjove oplevelser!

Kunne du tænke dig at være med og repræsentere Mors-Thy Håndbold og Bette Balkan og samtidig få en fed oplevelse med en masse andre glødende håndboldfans og muligheden for at møde nogle af de største profiler fra 888ligaen på helt tæt hold - så har du chancen nu!

Udsendelsen finder sted mandag d. 29. maj kl. ca. 19.30-22.30 på Kvægtorvet i Odense. Vi har arrangeret gratis samkørsel med HC Midtjylland og TTH Holstebro fra Herning.
Kontakt Camilla på camilla@morsthy.dk eller tlf. 51 29 64 40 - Først til mølle-princippet - tilmelding senest d. 23. maj.