Victor og Svane.JPG (2)
MTH_16_17_1.jpg

Fin første halvleg var ikke nok

888ligaens øjeblikkelige nr. 1 var på besøg i Jyske Bank Mors Arena her til aften, hvor de efter en helstøbt præstation tog tilbage Nordjylland to points rigere. Aalborg Håndbold var uden tidligere Mors-Thy-spiller, Tobias Ellebæk, som sad ude med en lårskade, samt målmand Søren Westphal, som har fået en hjernerystelse.

Mors-Thy Håndbold spillede en fin første halvleg, hvor Kasper Larsen sammen med hjemmeholdets forsvar samt Marcus Dahlin med fem scoringer var lyspunkterne. Efter pausen fik Mors-Thy Håndbold det anderledes svært. Det så egentligt fint ud indtil de sidste ni minutter, som blev tabt 1-6 - grundet en række misforståelser i angrebet, som ledte til lette kontrascoringer mod Kasper Larsen i Mors-Thy-målet.

Assistenttræner Jonas Degnbol havde svært ved at sætte ord på efter kampen:
- Åha, det er ikke let efter sådan en kamp, som vi taber med 10 mål, men jeg synes faktisk, at der er mange gode ting i dag - bl.a. synes jeg, at vores forsvar står rigtigt godt. Angrebsmæssigt har vi nogle problemer, som vi skal arbejde med, men uanset så synes jeg at nederlagets størrelse er misvisende i dag.

Det her handler rigtigt meget om, at når kampene skal afgøres, så mangler spillerne mangler tro på tingene. Så nu trækker vi arbejdshandskerne på og tager fat på de ting, der venter, bl.a. en meget svær udekamp i Skjern på lørdag, slutter Degnbol.

Stefan Nielsen:
- Vi spiller en fornuftig første halvleg, hvor vi er med hele vejen, og hvor vi holder snor i Aalborg Håndbold. Vi lykkes igen i dag med vores forsvar, og så står Kasper Larsen en fin kamp, og Dahlin får scoret på nogle ting vi har øvet, siger Stefan Nielsen, som også roser Aalborg Håndbold:
- Jamen, det er altså ikke for sjov at de indtager ligaens førsteplads. De står sindssygt godt defensivt og lader os skyde udefra, mens vi skal slide helt vildt for at komme til mere oplagte muligheder, slutter Stefan Nielsen.

888ligaen, 9. runde: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold 17-27 (11-13)

Målscorere:
Marcus Dahlin 6
Stefan Nielsen 3
Mads K. Andersen 2
Lasse Pedersen 2
Nickolei Jensen 2
Christoffer Cichosz 1
Nicolai Sommer 1

Tilskuere: 1.213

Næste kamp er mod Skjern Håndbold lørdag d. 19. november kl. 16.10 i Skjern Bank Arena.
Kampen vises på Tv2 fra kl. 15.50.