Victor og Svane.JPG (2)
Drammen.jpg

Fin testkamp mod Drammen HK

Lørdag eftermiddag spillede Mors-Thy Håndbold den sidste testkamp på hjemmebane, inden turneringen starter på søndag d. 3. september. En allersidste test venter mod Fredericia HK’s 1. division på onsdag under holdets træningslejr i Lalandia.

Ronnie Nicolaisen:
- Det var en pissefed første halvleg og en mega-lorte anden halvleg! I første halvleg har vi supergod timing, fart og tro på tingene, og vi løber fantastisk godt returløb. I anden halvleg straffer de vores fejl med kontra og andenbølge, som sidder lige i skabet - jeg synes, at de er et godt hold.

Vores fire-blok i forsvaret er efterhånden ved at være godt etableret, og det er uanset hvem der står derinde, og det giver Larsen og jeg gode vilkår i målet, og jeg synes at når vi kommer ned og står på buen, så får vi otte ud af ti gange afslutningerne der, hvor vi gerne vil have dem.

Assistenttræner Heino Holm:
- Det var positivt i dag. Vi får en rigtig god start, hvor vi får løbet godt og sat de tacklinger og det forsvar, der skal til. Vi finder en god balance og putter boldene i kassen - generelt en rigtig god første halvleg.

Vi får en dårlig start på anden halvleg, hvor vi taber en overtalsperiode og efterfølgende en undertalsperiode 3-1, hvorefter vi følges ad. Fra midten af anden halvleg begynder vi at brænde voldsomt - måske er det træthed, måske er det usikkerhed, som spiller ind, fordi vores kontra ikke fungerer. Det gør at vi spiller med håndbremsen trukket ifht. det sprudlende spil, som vil leverer i første halvleg.

Ærgerligt med anden halvleg, hvor for mange brændte chancer og dårligt returløb resulterer i nederlaget til Drammen HK.

 

Testkamp: Mors-Thy Håndbold - Drammen HK 26-30 (18-14)

Målscorere:
Allan Toft Hansen 4
Marcus Dahlin 4
Henrik Tilsted 3
Nicolaj Spanggaard 3
Nickolei Jensen 3
Kasper Lindgren 2
Nicolai Sommer 2
Lasse Pedersen 2
Erik Toft 2
Stefan Nielsen 1

Næste kamp:
888ligaen, 1. runde: TM Tønder - Mors-Thy Håndbold
Søndag d. 3. september kl. 15.00 i Tønder Sports- og Kulturcenter
Billetter købes her: http://tmth.dk/