Victor og Svane.JPG (2)
BSV_MTH.jpg

Flot anden halvleg var ikke nok mod BSV

Mors-Thy Håndbold var tæt på og alligevel langt fra i aftenens kamp mod Bjerring-Silkeborg. Efter en første halvleg uden ret mange lyspunkter, spillede vi en flot og viljefyldt anden halvleg, hvor vi undervejs kun var bagud med tre mål. Målforskellen i første halvleg blev afgørende, og resultatet var 27-23 efter 2 x 30 minutters håndbold.

Under pres
Vi kom fint fra start, og på trods af et par brændte forsøg på BSV-målet, fortsatte Mors-Thy’erne ufortrødent, og især Erik Toft var direkte i sit spil og stod bag to af sit holds tre første scoringer. Som første halvleg skød frem, fik Mors-Thy’erne sværere ved at passere Rezar i BSV-målet, og BSV rykkede fra 3-3 til 7-3. Mors-Thy Håndbold formåede ikke at udnytte et overtal med to BSV-udvisninger i træk, og samtidig sneg den ene tekniske fejl efter den anden sig ind i spillet. Hjemmeholdet var overlegne i de fleste af spillets facetter, og vi havde svært ved både at modstå presset fra BSV’s dygtige skytter og at finde vej til BSV-målet. Pausestillingen var 18-11 til hjemmeholdet.

Flot anden halvleg
Det lignede et andet Mors-Thy-hold på banen i anden halvleg - der var tydeligt mere vildskab i drengene, og et mere beslutsomt forsvar gik hårdere til værks. En fremragende periode fra det 44. til det 48. minut resulterede i fire blå scoringer i træk, og vi var på 21-18, hvorpå en 2 minutters udvisning til Kasper Lindgren på en flyvende Sebastian Skube satte hjemmeholdet i gang igen, og de rykkede efterfølgende fra.
Mors-Thy Håndbold pressede på, men formåede ikke at komme tættere på trods af en fin indsats af bl.a. Marcus Dahlin i kampens sidste minutter.

Nu venter en mindre kamppause, inden Mors-Thy Håndbold tager imod TTH Holstebro på hjemmebane i Sparekassen Thy Arena | Mors. Kampen spilles torsdag d. 27. september kl. 19.30, og billetsalget er i gang på https://shop.morsthy.dk/


Herre Håndbold Ligaen, 5. runde: Bjerringbro-Silkeborg - Mors-Thy Håndbold 27-23 (18-11)

Målscorere:
Marcus Dahlin 7
Mads K. Andersen 4
Erik Toft 3
Allan Toft Hansen 2
Lasse Pedersen 2
Jacob Hessellund 2
Søren Nørgård 2 (1)
Stefan Nielsen 1

Stillinger undervejs: 1-0, 3-3, 6-3, 10-6, 14-8, 20-12, 21-18, 24-18, 25-20, 26-23

Udvisninger: Bjerringbro-Silkeborg 3, Mors-Thy Håndbold 3

Tilskuertal: 1.841

Næste kamp:
Herre Håndbold Ligaen, 6. runde: Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro
Torsdag d. 27. september kl. 19.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors

Billetsalget er i gang på: https://shop.morsthy.dk/