Victor og Svane.JPG (2)
Christoffer-Cichosz_1.jpg

Flot comeback rakte ikke til points

Mors-Thy Håndbold stod stærkt i forsvaret fra kampens start, og der skulle gå hele syv minutter før første TTH-scoring faldt. To minutter senere bragte TTH’erne sig foran 2-3 og førte derfra resten af kampen. Ved pausen var stillingen 13-15, og via 15-18 og 17-20, var TTH Holstebro pludselig i spidsen med 17-23. Her tog Jan Paulsen sit holds sidste timeout, hvorefter Mors-Thy’erne kæmpede sig tilbage i kampen og med 26-28 med to minutter tilbage kunne alt ske - desværre var marginalerne ikke med hjemmeholdet, og kampen endte med et smalt nederlag på 28-29.

Dahlin spillede en god kamp og lavede hele otte mål i - i det hele taget har den lange svensker haft tur i den i de sidste par kampe:

- Det var okay i dag, dog var det to mål for lidt… Jeg kom godt ind i kampen, også selvom TTH Holstebro dækker højt på mig. Det har vi haft problemer med i de foregående kampe, men i dag finder vi gode løsninger på det. Ellers var det en kamp med masser af tempo, fight og spænding, og en kamp som vi kunne have vundet, hvis vi havde haft marginalerne på vores side. Desværre smider vi for mange bolde væk, og det gør forskellen i dag.

Henrik Tilsted lavede fem mål på fem forsøg, og efter kampen var han enig i Dahlins betragtninger:

- I det store hele spiller vi en fin kamp i dag. Vi viser god indstilling, og vi slår ikke op i banen, som vi har gjort de sidste kampe, hvor modstanderne og resultaterne har været en kende hårde ved os. Vi har en lille periode i dag, hvor vi laver for mange fejl og smider bolde væk, og det går ikke mod ligaens bedste kontrahold med Kildelund og Bramming i spidsen. Men hvis vi trækker TTH’s kontramål + scoringer på tomt mål fra, så står vi igen i dag fantastisk i forsvaret, hvor jeg synes at vi har godt fat i TTH.

Og så synes jeg sgu, at vi viser god moral til sidst i kampen, hvor vi er bagud med seks mål og kommer op på minus 2 - og har reelt set chancen for et point i de sidste minutter. Men man må sige at TTH viser rutine og går ikke i panik, selv om vi kommer tæt på til sidst.

Assistenttræner Jonas Degnbol ærgrede sig over de mange fejl i løbet af kampen: 

- Jamen igen handler det om, at vi laver for mange tekniske fejl. Vi laver bl.a. alt for mange indspil til vores strege, som ikke lykkes og hvor TTH i stedet scorer på tomt mål. Vi arbejder for lidt med bolden, og det skal vi blive bedre til.

Vores defensiv står godt igen, og vi formår at holde koncentrationen i hele kampen. En håndboldkamp kører op og ned, og vores nedture bliver desværre en anelse for lange, inden vi får rettet ind - men jeg synes at vi er på rette vej.

Ros til Dahlin som udnytter de muligheder der bliver spillet til ham og til Cichosz, som knokler som en hest og fighter i vildskab - han spiller en rigtig god kamp og har stor betydning for vores hold i begge ender af banen, slutter Degnbol.

 

888ligaen, 11. Runde: Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro 28-29 (13-15)

Målscorere:
Marcus Dahlin 8
Christoffer Cichosz 5
Henrik Tilsted 5
Nicolai Sommer 4 (1)
Lasse Justesen 2
Nickolei Jensen 2 (1)
Lasse Pedersen 1
Allan Toft Hansen 1

Tilskuere: 988

Næste kamp:
Århus Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 30. november kl. 18.30 i Ceres Arena

Billetter kan købes på https://billet.aarhushaandbold.dk/events/27328-AArhus_Haandbold_-_Mors_Thy/ticket