Victor og Svane.JPG (2)
Mads Svane2.jpg

Flot debut af Mads Svane

Et af lyspunkterne i onsdagens nederlag i Lemvig-Thyborøn var fra anden halvlegs start, hvor Mors-Thy Håndbolds nummer 10 kom på banen. Mads Svane Knudsen er tilbage efter en skadespause på 14 måneder, og ligadebuterede således for Mors-Thy Håndbold i aftes med 7 assists på notesblokken efter 30 minutters håndbold.

Den 19-årige playmaker fik en alvorlig knæskade under sidste sommers EM-slutrunde med U21-landsholdet, og siden da har Mads knoklet og kæmpet hårdt med ét mål for øje: At komme tilbage på håndboldbanen.

- Det var skønt at spille og megafedt at opleve Bette Balkan, som jeg selv har været en del af. Jeg har siddet ude med en knæskade i mange måneder, så jeg har efterhånden ventet længe på at kunne komme ind og bidrage og spille for Mors-Thy Håndbold, som jeg har drømt om, siden jeg var helt lille, så det var virkelig dejligt, lyder det fra Mads Svane.

Mads Svane er personligt sponseret af GBS Management.

Svane & Co. spiller igen lørdag d. 5. november kl. 15.00, hvor modstanderen er Aalborg Håndbold i Thyhallerne. Billetter til den kamp kan købes her: Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)