Victor og Svane.JPG (2)
Holdfoto.JPG

Flot sejr over Skanderborg Aarhus

Sikke en sejr og sikke en aften på Bette Balkan.

Der var gejst, udstråling og masser af fremragende spil, og Mors-Thy Håndbold blev hjulpet godt på vej af 1.000 medlevende tilskuere i Sparekassen Thy Arena | Mors, da de blå fik ram på HTH Herreligaens nummer 3 fra Skanderborg Aarhus Håndbold.

Mors-Thy Håndbold fik en god start på kampen og tog de første føringer i kampen. Gæsterne hang på, men hjemmeholdet kom forholdsvist let til scoringer - især Erik Toft havde gang i skudarmen og Bjarke Christensen var sikkerheden selv på straffekast, og halvvejs i første halvleg var stillingen 10-7 til værterne. Første halvleg bød også til en flot debut og en enkelt scoring af 18-årige Oscar von Oettingen.

I anden halvleg startede Rasmus Bech ud med et par flotte redninger, bl.a. et straffekast fra Morten Balling. Alligevel var det Skanderborg Aarhus, der med tre scoringer i træk kunne udligne til 18-18 efter 34 minutters spil og kort efter var gæsterne i front ved 20-21, og der var nervøsitet at spore på lægterne.

Henriksen skiftede med Bech i Mors-Thy Håndbolds mål, og den unge keeper startede med en redning ved stillingen 21-21, hvor Skanderborg Aarhus samtidig fik en udvisning for at være en spiller for meget på banen, hvilket Mors-Thy Håndbold udnyttede til at bringe sig foran med to efter scoringer af Andreas Nielsen og Emil Hansson. Det blev til en firemåls-føring efter godt spillende Sander Øverjordets assist til Axel Franzén på stregen og fem minutter tilbage af opgøret.

I slutminutterne var der både dramatik og spænding, da Mads Hoxer skød på stolpen og gæsterne reducerede til minus 2 med halvandet minut igen, og samme Hoxer var i fokus, da et frustreret Skanderborg Aarhus-hold mente, at Hoxer trak tiden. Heldigvis kunne Andreas Nielsen kyle bolden i kassen til 31-28 og gøre Skanderborg Aarhus’ sidste reducering ubetydelig. En flot sejr til Mors-Thy Håndbold i en ligeså flot kulisse.

Tak til alle på tilskuerpladserne, som var med os hele vejen i dag. Specielt tak til Galtrup Efterskole og Skyum Idrætsefterskole for besøget.

HTH Herreligaen, 12. runde: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg Aarhus Håndbold 31-29 (18-15)

Målscorere:
Bjarke Christensen 7 (4)
Erik Toft 6
Sander Øverjordet 4
Tim Sørensen 3
Andreas Nielsen 3
Axel Franzén 2
Emil Hansson 2
Jacob Mikkel Hansen 1
Oscar von Oettingen 1
Lasse Pedersen 1
Mads Hoxer Hangaard 1

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 3, Skanderborg Aarhus Håndbold 3

Stillinger undervejs: 2-2, 5-3, 8-5, 12-8, 13-11, 15-11, 16-13, 18-18, 20-21, 23-21, 25-22, 29-25

Tilskuertal: 1.060

Kommende kamp:
HTH Herreligaen, 13. runde: Lemvig-Thyborøn Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Mandag d. 22. november kl. 20.00 i Lemvig Idræts- og Kulturcenter
Billetter til kampen her:
LEMVIG - THYBORØN HÅNDBOLD A/S (safeticket.dk)