Flot sejr over TTH Holstebro

For 3. gang i træk og for 6. gang i denne sæson forlod Mors-Thy Håndbold banen som vindere, da TTH Holstebro blev besejret 30-26 i det tidlige eftermiddagsopgør i Thyhallerne.

Gæsterne viste tænder i kampens indledning, men Mors-Thy Håndbold kom på omgangshøjde ved 8-8 efter et lille kvarters spilletid. Det blev også til hjemme-føringer på 10-8 og 11-9, inden TTH Holstebro svarede igen med tre i træk til 11-12, og det var helt lige 13-13 ved pausen.

Efter pausen kunne de 1.526 tilskuere i en tætpakket Thyhal se gæsterne score det første mål, før Mors-Thy Håndbold langsomt men sikkert trak fra. Det blev 17-15 og kampens første tre-målsføring ved 20-17 og knapt 20 minutter tilbage af opgøret. TTH Holstebro var stadig med, men man sad også med en god fornemmelse af, at Mors-Thy Håndbold havde styr på løjerne. Gæsterne kom på 25-23 efter 52 minutter, og så lukkede Mors-Thy Håndbold kampen med fire scoringer i træk, og kampens resultat blev 30-26.

Kampens Energibombe - kåret i samarbejde med Thy-Mors Energi og Restaurant Bryggen anno 2019 - var Frederik Tilsted med 8 rene kasser og 6 assists.

Der er spillet 9 runder i Herreligaen, og Mors-Thy Håndbold ligger nr. 2. Det er vildt!

Herreligaen, 9. runde: Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro 30-26 (13-13)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 2, TTH Holstebro 2

Stillinger undervejs: 2-4, 5-7, 8-8, 10-8, 11-12, 15-14, 17-15, 20-17, 23-19, 26-23, 29-23

Tilskuertal: 1.526

Herreligaen, 10. runde: Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold