Victor og Svane.JPG (2)
Frederik Holst.JPG

Flot sejr til 2. div.

31-24 over NNFH Lemvig

Mors-Thy Håndbolds 2. divisionshold spillede her til aften en flot premierekamp i sæson 16/17. Det unge hold famlede lidt i starten, men kom på ret kurs i anden halvleg, hvor gæsterne fra NNFH Lemvig blev løbet agterud med adskillige flotte kontrascoringer. Cheftræner Lars Krarup var glad og lettet efter kampen:

- Det var en rigtig fin kamp. Vi havde lidt en sløv start, specielt defensivt de første 10 minutter af kampen, hvor Lemvig høvler boldene ind i vores midterforsvar. Vi rokerer lidt rundt og får justeret på nogle ting, samtidig skifter Mads Primdahl og Frederik Holst i målet, og Holst kommer godt fra land med en masse fine redninger både ude bagfra og fra fløjene.

Det gav noget mere gnist og mere drev op ad banen, samtidig med at Lemvig skulle bruge flere kræfter på komme til scoringer. Alligevel lykkes det os ikke at få slået et hul til dem, og vi går til pausen med en føring på 13-11.

I pausen snakker vi om, at vi gerne vil løbe noget mere og at vi går ind til en helt ny halvleg, hvor der skal fortsat gås til stålet. Og langt hen ad vejen gør vi det fornuftigt defensivt - vi har lidt problemer i vores højre side, hvor vi ikke får byttet ordentligt omkring stregen og ikke får tacklet ordentligt af på deres skytter, som får lov til at komme alt for tæt på i høj fart. Vores venstre side og begge fløje har pænt styr på det, og vi får gang i kontraen i anden halvleg - så vi løber fra Lemvig og ender med en fin sejr på 31-24, siger Krarup.

- Det er svært at komme udenom Martin Frandsen, som viser nye sider i dag og får flyttet de store drenge i Lemvig-forsvaret med sine ekstremt hurtige fødder. Derudover synes jeg, at Nicolaj Spanggaard spiller en god kamp i begge ender, hvor han gør det klogt og bruger sin fysik godt - og så byder Frederik Holst ind med nogle store redninger, da han kommer på banen. Og så må jeg rose vores kollektiv i anden halvleg, hvor vi gør hinanden gode, siger Lars Krarup og fortsætter:

-  Og så er det jo bare dejligt at være på tavlen, og fedt at der var så mange i hallen for at se os. Vi håber, at mange vil tage turen til Roslev, når vi spiller der mod HRH 74, Roslev, søndag d. 2. oktober kl. 14.30 i Sallinghallen, slutter Krarup.