Victor og Svane.JPG (2)
Nicolaj Spanggaard.JPG

Flot sejr til 2. division

På trods af ligaholdets nederlag til Skjern Håndbold, blev det alligevel til 2 blå point i aftes, da 2. division hentede en sejr i Lemvig. Kampen var planlagt på nøjagtigt samme tidspunkt som ligakampen, så nogle af spillerne fra ligatruppen, som normalt spiller på 2. division, var i aktion i arenaen. Det gav til gengæld Lars Krarup anledning til at se nogle af de U18-spillere an, som formodentligt skal slå deres folder på 2. division i den kommende sæson.

Krarup så sit mandskab komme skidt fra start:
- Vi får ikke en særlig god start - vi spiller uden tålmodighed, og der går skydetelt i den for vores bagspillere, og Lemvig bringer sig foran, mest på vores fejl og forhastede afslutninger. Men vi får os arbejdet bedre ind i kampen og få mere og mere styr på tingene, og især angrebsmæssigt får vi godt fat og får hentet deres føring, så vi går til pause kun bagud med et enkelt mål, fortæller Lars Krarup og melder om en lille opsang i pausen:

- Drengene fik en lille røffel i pausen - fortjent synes jeg, for det var virkelig en sløv omgang i første halvleg, og jeg var sikker på at det kunne vi gøre bedre, og det var mine spillere enige i - ligesom vi var enige om, at nu skulle vi give den max gas i anden halvleg. Her går der ikke ret mange minutter, så har vi bragt os foran og resten af halvlegen går med, at vi bringer os foran med 3-4 mål, hvorefter vi sløser og giver Lemvig mulighed for at hente os igen, inden vi trækker fra igen.

En supersejr på en onsdag aften kl. 20.30 i Lemvig, som gør at vi holder fast i top 5, og nu har vi opnået 24 point indtil videre i denne sæson, hvilket bestemt er godkendt, lyder det afslutningsvist fra Krarup, som roser Nicolaj Spanggaard for at tage ansvar i fraværet af bl.a. Peter Dal Overgaard og Mathias Stisen.

2. division, 20. runde: NNFH Lemvig - Mors-Thy Håndbold 28-29 (15-14)

Målscorere:
Nicolaj Spanggaard 9
Kasper Lindgren 6
Andreas Dam 4
Martin Frandsen 4
János Stranigg 3
Kasper Have 1
Frederik Nørbjerg 1
Tobias Balsby 1

Næste kamp: Stoholm - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 22. marts kl. 20.00 i Stoholm Fritids- og Kulturcenter