Victor og Svane.JPG (2)
Lasse-Pedersen_1.jpg

Første hjemmekamp i 888ligaen

Lørdag eftermiddag står Mors-Thy Håndbold over for Ribe-Esbjerg HH i sæsonens første hjemmekamp i 888ligaen. Armene er kommet ned efter onsdagens flotte storsejr over GOG, og drengene har taget arbejdshandskerne på, for at forsøge at følge op på succesen.

Lasse Pedersen blev kastet i ilden i GOG-kampen og lavede to flotte scoringer, da både Rasmus Søby og Lasse Justesen var ukampdygtige, og den unge fløjspiller er klar til kamp igen:

- Jeg synes, at det gik fint i kampen i onsdags. Vi spillede godt over hele linjen, og jeg synes, at jeg er blevet til at håndtere det pres det er, når vi spiller eks. uden Søby og Juste.

Generelt set har vi haft en god uge, som jo startede med sejren i Gudme, og derefter en god træning fredag, hvor vi har forberedt os på Ribe-Esbjerg. Stemningen i truppen er god - det har den sådan set været igennem hele opstarten, meeen, det er som om, at den har fået en tak op ad efter onsdag, siger Lasse smilende.

Ribe-Esbjerg HH har oprustet en del i forhold til sidste sæson og har bl.a. hentet Aku Kreutzmann, Lukas Karlsson, Jonas Hansen og sidste års Mors-Thy Håndbold-spiller Søren Haagen til klubben:

- Det er et godt hold, vi skal møde - og et helt andet hold end GOG. Ribe-Esbjerg spiller mere uforudsigeligt angrebsspil og står stærkt i forsvaret i en lidt offensiv udgave af 6:0. Derfor er der alligevel muligheder for at hente to points, tror jeg - hvis vi tager de mange gode ting fra GOG-kampen med videre til dagens kamp, så tror jeg bestemt på muligheden for sejren, slutter Lasse P.

888ligaen, 2. runde: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH
Lørdag d. 17. september kl. 15.00 i Thy Hallerne

Billetter til kampen kan købes i indgangen og her: http://shop.morsthy.dk/

Kampen kan følges på Limfjord Plus og via liveopdateringer på http://tophåndbold.dk/livescore/