Victor og Svane.JPG (2)
Jan-Paulsen_1.jpg

Første kamp i slutspillet

I aften tager Mors-Thy Håndbold hul på slutspillet med kampen mod TTH Holstebro. Den første kamp i klubbens kun anden slutspilsdeltagelse og med en trup, hvor kun tre spillere tidligere har spillet slutspil - så der venter på mange måder en historisk aften i Jyske Bank Mors Arena. Jan Paulsen var også med sidste gang Mors-Thy Håndbold var i slutspillet, og han ser frem til de kommende kampe:

- Den første kamp i slutspillet er altid speciel - de fleste i vores trup har ikke prøvet at spille slutspil før, så vi har gjort meget ud af, at nu alle skal et niveau op i tænding, parathed og fysik.

TTH Holstebro kommer med en af de bredeste trupper i 888ligaen med to gode spillere på stort set hver plads på banen, og samtidig kommer de med en enorm fysik. Så i forhold til vores sidste kamp mod TTH Holstebro, hvor vi ikke kom så godt fra start, er det vigtigt at de tre førnævnte parametre bliver bragt i spil fra kampens start.

Truppen er klar, og nu gælder det om at bide tænderne sammen og bringe alt i spil. Vi kommer til at give alt vi har - og så må vi se, hvad der står på tavlen når kampen er slut.

Efter den sidste kamp i grundspillet mod TM Tønder har spillerne fået et par dage fri, og så har vi ellers optrappet den fysiske træning, så vi er klar den store belastning det er at spille mange kampe på kort tid. Den sidste periode op til første kamp har vi gået og finpudset detaljerne, så vi føler os så klar som muligt og vi glæder os til at komme i kamp, siger Jan Paulsen.

KOM SÅ BLÅ!

Slutspil 888ligaen, 1. runde: Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro
Tirsdag d. 11. april kl. 18.30 i Jyske Bank Mors Arena

Dommere: Daniel Krause-Kjær og Nicklas Mark Pedersen

Billetter kan købes her: http://shop.morsthy.dk/kampe

Kampen sendes på Tv2 Sport med optakt fra kl. 18.00. Der udover kan den følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore eller live på Limfjord Plus med Jan K.

Optakt fra TTH Holstebros hjemmeside: http://www.tthholstebro.dk/nyheder/westerholm-vi-er-slutspils-klar