Victor og Svane.JPG (2)
Rasmus Henriksen (2).JPG

Forårets kampe venter

På lørdag tager vi hul på de sidste otte grundspilskampe i 22/23. Vi starter på udebane mod SønderjyskE Herrer kl. 16.00 i Skansen i Sønderborg. Forud for kampene ligger fem ugers forberedelser, som forhåbentligt udmønter sig i nogle gode og spændende kampe og flere point.

- Forhåbentligt står vi som mere sammenhængende i alle spillets faser, mere som en helhed, og vi skulle gerne have sat lidt mere fart på vores kontrafase. Derudover har vi fået arbejdet med nogle ting, så vi har lidt mere i posen, end det har været tilfældet i efteråret, og det glæder vi os til at komme ud og prøve af, fortæller Mors-Thy Håndbolds cheftræner Niels Agesen.

En uges træningslejr på La Santa har udover det håndboldmæssige og fysiske været med til at dyrke det sociale i truppen.

- Der er godt humør, og der er god stemning på holdet, men vi har også kigget på hinanden og blevet enige om, at vi bliver nødt til at stramme skruen for at få det udtryk, vi gerne vil have, når vi spiller kampe. Det er noget, vi skal gøre i fællesskab, og det tager tid, men vi arbejder med det, siger Niels Agesen.

Mors-Thy Håndbold spiller første kamp på hjemmebane i Sparekassen Thy Arena | Mors mod Skanderborg-Aarhus Håndbold lørdag d. 11. februar kl. 15.00. Køb billetter til kampen her.

Kommende kampe:
Lørdag d. 4/2 kl. 16.00: Sønderjyske Herrer - Mors-Thy Håndbold i Skansen
Lørdag d. 11/2 kl. 15.00: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg-Aarhus i STAM
Lørdag d. 25/2 kl. 14.30: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold i Thansen Arena
Tirsdag d. 28/2 kl. 18.30: Mors-Thy Håndbold - Lemvig-Thyborøn i Thyhallerne
Lørdag d. 18/3 kl. 18.30: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold i Gigantium
Lørdag d. 25/3 kl. 15.00: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold i STAM
Fredag d. 31/3 kl. 19.00: Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro i Thyhallerne
Onsdag d. 5/4 kl. 19.00: BSH - Mors-Thy Håndbold i Jysk Arena