Victor og Svane.JPG (2)
IMG_0207.JPG

Forårsmesse 2017

Lørdag kl. 10.00 klippede Morsø Kommunes borgmester Hans Ejnar Bertelsen åbningssnoren for Forårsmessen 2017 i Jyske Bank Mors Arena. Messen er en af de største i Nordvestjylland med 80 udstillere fordelt på 3 afdelinger og 13.000 m2.

Mors-Thy Håndbold er repræsenteret på messen, nemlig hos vores to hovedsponsorer Thisted Forsikring og Jyske Bank samt hos Thy-Mors Energi, hvor Lasse Pedersen er elev - og i dagens anledning med på Thy-Mors Energi's stand - og det har været en god oplevelse for Lasse:

- Det er virkelig hyggeligt og en helt anden facet af mit job. Til dagligt snakker jeg med folk i telefonen, og her møder jeg en masse søde mennesker og der har været masser af gode snakke om håndbold. Folk er positive og synes, at vi gør det godt - der er en god stemning omkring Mors-Thy Håndbold, og det er fedt at være en del af.

Kommunikations- og marketingansvarlig hos Thy-Mors Energi, Lone Munk, ser god værdi i at have Lasse med på messestanden:

- Det er dejligt at have Lasse med. Der er jo stor interesse omkring ham og håndbolden og der er ingen tvivl om, at han trækker folk til vores stand, så for os at det en god måde at aktivere vores sponsorat i Mors-Thy Håndbold.

Søndag kl. 10-16 kører messen igen, og her kan du hilse på Marcus Dahlin og János Stranigg på Thisted Forsikrings stand, mens Peter Dal Overgaard og Allan Toft Hansen slår søm i hos Jyske Bank. Alle fire spillere er i øvrigt at finde på catwalken hhv. kl. 12.00 og kl. 14.00.

Her ud over kan du få en snak med nogle af bestyrelsesmedlemmerne i Mors-Thy Håndbold, som netop har startet salget af Mors-Thy Lotteriet, hvor hovedpræmien er en VW Up fra Haaning Automobiler. Lodsedlerne koster kr. 100,- pr. stk. og sælges fra Mors-Thy Håndbolds stand på messen.