Victor og Svane.JPG (2)
Mors-Thy Håndbold 18_19.jpg

Formstærke Skanderborg i Thy Hallerne

Torsdag aften fylder vi atter Thy Hallerne til kamp om point i Herre Håndbold Ligaen. Aftenens modstander er Skanderborg Håndbold, som har overrasket alt og alle og indtager en øjeblikkelig 5. plads efter de første 11 spillerunder. Skanderborg Håndbold har i de foregående år ligget i den tunge ende af tabellen, men i år har østjyderne fået samlet et særdeles slagkraftigt mandskab med tidligere Mors-Thy Håndbold-spillere som toneangivende spillere: Marcus Mørk, Morten Balling og Morten Kirk Olesen.

I Mors-Thy-lejren har det været en stor forløsning, at der langt om længe er kommet point på kontoen, og tre kampe i træk med point til følge har givet blod på tanden ifht. at fortsætte den gode periode.

Ronnie Nicolaisen: - Vi har stor respekt for Skanderborg - alt andet vil være dumt med de resultater de har lavet på det seneste. Vi møder det mest formstærke hold, som kommer med rygsækken fyldt af selvtillid. Et rigtigt godt hold, som har mange strenge at spille på og som vi skal forsøge at slå som hold, ved at spille på et højere niveau og ramme højere spænding i kampen.

Vi skal ramme det samme flow som i de sidste kampe og bevare den tro på tingene, som vi har haft. Så kan det lade sig gøre. Udebane i Thy Hallerne SKAL være en svær udebane for vores modstandere, og med hjemmepublikum i ryggen på os i morgen, så tror vi på at det kan lade sig gøre.

Herre Håndbold Ligaen, 12. runde: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg Håndbold
Torsdag d. 15. november 2018 kl. 19.30 i Thy Hallerne
Dommere: Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen

Billetter til kampen kan købes her: https://shop.morsthy.dk/

Kampen kan ses på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.00 eller følges live på Limfjord Mix med Jan K. og på livescoren på http://tophaandbold.dk/mth

Husk Aftermatch med cheftræner Søren Hansen, Man Of The Match fra Mors-Thy Håndbold og Skanderborg Håndbolds Marcus Mørk. Det er i Thisted Forsikring/Sparekassen Thy Lounge umiddelbart efter kampen.