Victor og Svane.JPG (2)
Mads K. Andersen.jpg

Formstærke sønderjyder venter

10 spillerunder skulle der gå, før Mors-Thy Håndbold kunne løfte armene i forløsning og glæde efter sejren over KIF Kolding for en uge siden. Den samlede pointhøst er nu på tre, og det skal drengene forsøge at ændre på i morgen, når de drager til Skansen, hvor SønderjyskE Herrer venter.

SønderjyskE har modsat Mors-Thy Håndbold fået en fabelagtig start på sæsonen og indtager ligaens 4. plads med 14 point efter 10 kampe. Til sammenligning havde sønderjyderne sidste sæson skrabet 17 point efter 26. spillerunder, men de har fortsat de gode takter fra kvalspillet, som de strøg ubesejrede igennem. Målmæssigt har især Aaron Mensing og Mikkel Møller været toneangivende, mens playmaker Chris Jørgensen styrer SønderjyskEs angrebsspil med sikker hånd, hvilket pt. rækker til en 5. plads på assistlisten med 37 målgivende afleveringer.

Hos Mors-Thy Håndbold har Mads K. Andersen været stærkt spillende gennem de seneste kampe, og den energiske bagspiller har sat lidt ord på holdets første sejr og kampen mod SønderjyskE i morgen:

- Ingen tvivl om at sejren og de to point betyder supermeget for os - det var en kæmpeforløsning. Det har ligesom fjernet en byrde fra vores skuldre, når vi kigger på tabellen, og der ikke længere står 0 point ud for os. Der har hele tiden været godt humør i truppen, og vi har haft troen på egne evner, men det har givet os et ekstra boost, og der er ikke den samme nervøsitet, og presset er blevet mindre.

Vi står overfor et formstærkt hold, som har leveret store præstationer på det sidste. Vi kan gå ned og spille fuldstændig fri, for presset ligger på SønderjyskE. Vi har god tro på tingene og skal ned og spille vores chance fuldt ud.

Bette Balkan tropper op i Skansen med over 30 medrejsende fans - noget som gør stort indtryk på Mads og den resterende spillertrup:

- Et af de allerklareste minder jeg har, er fra sidste sæson, hvor vi spiller grundspillets sidste kamp i Skansen, og Bette Balkan havde indtaget en hel sektion. Det er så fedt med opbakning fra vores fantastiske fans, og vi glæder os til at se og høre dem i morgen.

Herre Håndbold Ligaen, 11. runde: SønderjyskE Herrer - Mors-Thy Håndbold
Fredag d. 9. november 2018 kl. 19.30 i Skansen
Dommere: Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen

Billetter til kampen kan købes her: https://billetto.dk/da/users/sonderjyske-herrehandbold
Bette Balkan har stadig plads i bussen. Ring til Jacob Mehl tlf. 6080 41 33, hvis du vil med.

Kampen kan følges live på Limfjord Mix med Jan K. og på livescoren på http://tophaandbold.dk/mth

Optakt fra SønderjyskE: https://soenderjyske.dk/herrehaandbold/saa-gaelder-det-mors-thy/