Victor og Svane.JPG (2)
Axel (3).JPG

Franzén: - Det bliver en kamp med masser af fight

Der er en stor dag i vente, når Mors-Thy Håndbold i morgen spiller den første kamp i Thyhallerne siden 5. december 2020. Den første modstander i den nyrenoverede og udvidede hal i Thisted er Skjern Håndbold - en modstander som Mors-Thy Håndbold gennem de senere år har spillet mange tætte og gode opgør imod - de fleste Mors-Thy-fans husker formentligt de to holds seneste opgør i Thyhallerne tilbage i september 2019, hvor en 18-årig Mads Hoxer bragede igennem med 7 mål. Det vil være en kærkommen gentagelse onsdag aften.

For Mors-Thy Håndbolds svenske stregspiller, Axel Franzén, bliver det første optræden på det nye Thy’ske halgulv:

- Vi spillede en fin kamp dernede, men endte med at tabe fordi vi var for uskarpe. Vi skal spille på samme måde i morgen - vi skal bare sætte boldene i kassen. Senest mod Aalborg fungerede vores angrebsspil godt, og vi skal selvfølgelig fortsætte de gode takter, men det er i forsvaret, at vi skal have fat. Det bliver en kamp med masser af fight, mange små aftaler, mange kontraløb og meget arbejde med stregspillerne, siger Axel og fortsætter:

- Jeg glæder mig til at spille i Thisted. Jeg har hørt, at der er godt med larm, og det bliver sjovt endelig at spille på vores anden hjemmebane og se, hvad den kan. Jeg håber, at vi med vores tilskuere i ryggen kan trække det længste strå.

HTH Herreligaen: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold
Onsdag d. 9. februar 2022 kl. 19.30 i Thyhallen  
Dommere: Henrik Pagh Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen
Observatør: Kjeld Løvqvist

Billetsalg: Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)

Kampen kan som altid følges via livescore på www.tophaandbold.dk/mth eller i app’en Tophåndbold, som kan downloades her: https://apps.apple.com/dk/app/toph%C3%A5ndbold/id1582157256?l=da