Victor og Svane.JPG (2)
Frederik Bjerre.JPG (2)

Frederik Bjerre: - Et afsæt til at komme godt ind i kvalifikationsspillet

Grundspillets sidste kamp spilles onsdag, hvor alle syv kampe afvikles kl. 19.00. Mors-Thy Håndbolds kamp mod Bjerringbro-Silkeborg er den eneste, hvor et hold ikke har noget på spil, som det er tilfældet i alle andre opgør.

I toppen spiller Aalborg Håndbold og GOG for 1. pladsen. De møder hhv. KIF Kolding og Skjern Håndbold, som kæmper om 4. pladsen og dermed et point til det kommende slutspil. SønderjyskE, TTH Holstebro og Ribe-Esbjerg slås om den slutspilsgivende 8.plads, og under os kan både Nordsjælland Håndbold og Lemvig-Thyborøn Håndbold få et point med i kvalifikationsspillet. Bjerringbro-Silkeborg er sikret deres 3. plads, vi er nummer 11, og derudover er det sikkert, at Skanderborg Aarhus bliver 6’er og Fredericia HK nummer syv.

- Ser man på tabellen, er det en ligegyldig kamp for begge hold, men sådan går vi ikke til det. Vi ser det som vigtig kamp, hvor vi kan tanke selvtillid individuelt og som hold, siger Mors-Thy Håndbold topscorer, Frederik Bjerre.

- Vores fokus er at bruge kampen onsdag som et afsæt til at komme godt ind i kvalifikationsspillet. Vi har været i en god periode efter jul, og sejren over TTH Holstebro i fredags har selvfølgelig givet højt humør og et vigtigt point til kvalifikationskampene. Mod TTH Holstebro stod vi godt defensivt, så det vil vi gerne prøve at bringe ind i kampen mod Bjerringbro-Silkeborg, og så håber vi, at vi kan løbe lidt med dem, lyder det fra Frederik Bjerre.

HTH Herreligaen, 26. runde: Bjerringbro-Silkeborg - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 5. april 2023 kl. 19.00 i Jysk Arena, Silkeborg
Dommere: Frederik Skou Nielsen og Teodor Mygind
Mentor: Bjarne Munk Jensen
Observatør: Claus Gramm Pedersen

Billetsalg:  Kampe - Bjerringbro-Silkeborg Håndbold
Kampen kan følges via livescore i Tophåndbolds app