Victor og Svane.JPG (2)
Mads_Tiller.jpg

Frederik Tilsted: Vi vil gerne på tavlen

Efter to lige-ved-og-næsten kampe mod Ribe-Esbjerg HH og Skjern Håndbold, står Mors-Thy Håndbold overfor endnu en vanskelig modstander i Thy Hallerne i morgen, hvor Henrik Tilsted og GOG Håndbold kommer forbi.

Syv gange har den sydfynske klub vundet det danske mesterskab, senest i 2007. I 2010 blev klubben ramt af konkurs og tvangsnedrykket til 2. division. Siden da har fynboerne kæmpet sig tilbage på højeste niveau med målsætningen om at være med i toppen af dansk håndbold. På holdkortet finder vi adskillige interessante spillere - heriblandt flere af GOG’s egen avl.

Selv om det ikke er blevet til point, har pilen peget opad for Mors-Thy Håndbolds præstationer. Spillerne knokler på træningsbanen, og med lidt mere held, skarphed og dygtighed skal pointene nok komme.

I lørdagens kamp står brødrene Tilsted overfor hinanden for første gang i liga-sammenhæng, og det er et møde, som Frederik Tilsted har set frem til:

- Det er et godt hold, der løber stærkt, som vi skal møde. Vi vil meget gerne på tavlen og ser frem til at spille foran en fyldt hal i Thisted, hvor folk forhåbentligt er klar til at hjælpe os, lyder det fra Tilsted som fortsætter:

- Jeg glæder mig til at spille mod Henrik. Vi er vant til at konkurrere om stort set alt, så det er der såmænd ikke noget nyt i, selv om det alt andet end lige bliver noget andet at stå overfor ham i ligaen, end når vi spiller hjemme i haven hos vores forældre.

Det bliver en speciel oplevelse, især for Henrik, tror jeg - at komme tilbage på hans gamle hjemmebane efter så mange år i Mors-Thy Håndbold, slutter Frederik Tilsted.

Kampen fløjtes i gang kl. 15.30. Efter kampen er der Aftermatch i Thisted Forsikring / Sparekassen Thy Loungen i foyeren, hvor alle er velkomne. Dagens gæster er cheftræner Søren Hansen, kampens spiller og GOG’s Henrik Tilsted.

Herre Håndbold Ligaen, 3. runde: Mors-Thy Håndbold - GOG Håndbold
Lørdag d. 8. september 2018 kl. 15.30 i Thy Hallerne
Dommere: Morten Lethan Albrechtsen og Mik Trustrup

Billetter til kampen kan købes her: https://shop.morsthy.dk/

Kampen kan følges live på Limfjord Mix med Jan K. og via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/mth