Victor og Svane.JPG (2)
DCW_5275-1.jpg

Frivilligt slutspilsbidrag

Først et kæmpe tillykke til holdet og teamet omkring holdet for kvalifikationen til slutspillet.

Mors-Thy Håndbold er for anden gang i slutspillet om det danske mesterskab i herrehåndbold med imponerende 27 point og en historisk 6. plads.

Slutspilsdeltagelsen betyder minimum seks slutspilskampe indenfor de kommende uger og dermed øgede kampudgifter. Heldigvis betyder den også højere indtægter (sponsor, entré, placeringsbonus), og det er  derfor vigtigt, at merindtægterne overstiger merudgifterne, så slutspilsdeltagelsen også bliver en økonomisk succes

For at kompensere for de højere udgifter har Erhvervsklubben åbnet for en mulighed for, at medlemmerne med et ekstra klik kan betale kr. 200,- pr. billet i forbindelse med booking af billetter. Tak til Erhvervsklubben for dette initiativ og til de, som vil bakke op omkring det. Vi kalder det ”Frivilligt Slutspilsbidrag”.

Øvrige tilskuergrupper får i forbindelse med køb/booking af billetter til de kommende tre hjemmekampe mulighed for at give et ”Frivilligt Slutspilsbidrag” på kr. 100,-.

Tilskuere som ikke har mulighed for at købe/booke billetter, men som ønsker at yde et ”Frivilligt Slutspilsbidrag” kan overføre via Mobil Pay 28 83 77 44

God fornøjelse med slutspillet og tak til alle jer, som støtter op om Mors-Thy Håndbold.

Med venlig hilsen
Johannes Søndergaard, Mors-Thy Håndbold