Victor og Svane.JPG (2)
Holdfoto 16_17.jpg

God anden halvleg var ikke nok

Lørdag eftermiddag havde Mors-Thy Håndbolds 2. division besøg af topholdet fra Hjallerup, som kæmper med om oprykning til 1. division. Det var holdets første kamp i 3 uger, og træner Lars Krarup så sit mandskab komme skidt fra start.

- Vi spiller en vanvittig dårlig første halvleg, det var som om at vi slet ikke kom ud til kampen. Vi vidste, hvad Hjallerup kom med - gode skytter som kan tonse den ind bagfra og en stor stregspiller. Derfor skulle vi stå kompakt, men vi gjorde det fuldstændigt modsatte. Vores fløje og backs stod alt for bredt i banen, så Stisen og Kaare kom til at stå alene på midten. I angrebet gik der ”skydetelt” i den med masser af skud på forkerte muligheder, hvilket førte til at Hjallerup kunne score en række lette mål på kontra og anden bølge og få en unødvendig stor føring til pausen.

Til gengæld kan jeg ikke sætte en finger på anden halvleg, hvor vi kæmper og viser god indstilling, fight og attitude. Desværre var Hjallerups føring bare blevet for stor til, at vi kunne hente den. Vi er tæt på et par gange, hvor vi kun er bagud med to, men kommer aldrig helt op.

Jeg er supertilfreds med anden halvleg, og så håber jeg, at vi snart kan ramme en kamp, hvor vi spiller to jævne halvlege i stedet for en god og en dårlig. Stor ros til drengene for anden halvleg, men første halvleg var godt nok skidt, og når det så er sagt, så er Hjallerup et godt hold med god erfaring fra 1. division og med nogle dygtige spillere. Vi havde til kampen i dag fået hjælp af en gammel HF Mors-kending, nemlig Frank Markvorsen og tidligere MTH-spiller, Jesper Pedersen, og begge leverede en god indsats - det samme gjorde Frederik Nørbjerg, som igen i dag var sit holds bedste.

 

2. division, 17. runde: Mors-Thy håndbold - Hjallerup IF 24-27 (8-15)

Målscorere:
Peter Dal Overgaard 8
Frederik Nørbjerg 6
Nicolaj Spanggaard 6
Mathias Stisen 2
Jesper Pedersen 1
Kaare Ravn Larsen 1

Næste kamp: Nøvling IF - Mors-Thy Håndbold
Fredag d. 3. marts kl. 19.30 i Klaruphallen