Victor og Svane.JPG (2)
Test MTH_Aarhus HC.jpg

God testkamp mod Aarhus HC

-

Testsejr over Aarhus HC

I aften stod vi overfor Aarhus HC i sæsonens anden testkamp, og efter 2 x 30 minutters håndbold stod der 33-21 på tavlen til Mors-Thy Håndbold. Der var mange spilleminutter til flere af Mors-Thy Håndbolds unge spillere, og der var gode takter over hel linjen.

- Det var en fortsættelse af det vi lavede i lørdags – egentligt de samme ting fra første kamp, som vi gerne vil se, om var mere forankrede, og om vi var skarpere på at løse tingene i fællesskab, og det synes jeg langt hen ad vejen, at vi var.

Defensivt står vi rigtigt fint med Kasper Didriksen og Henrik Toft, som skaber det kompakte, og især i anden halvleg får vi den højde, som vi gerne vil have, og forsvaret så rigtigt fint ud. Så processen var god, og det handler om, at vi får sat nogle flueben - i dag var der flere angrebsmæssige ting på paletten, hvoraf det meste lykkedes.  Det er stadig ikke måltavlen, der er fokus, men det er klart, at det er godt med en sejr, siger Niels Agesen, som noterer sig flere ting på positivlisten.

- Marcus Midtgaard og Frederik Tilsted har set gode ud i de to første kampe, de gør hinanden gode. Og der var debut til 17-årige Gustav Sunesen i dagens kamp. Gustav er stadig U17-spiller, og vi har en plan om, at han over tid skal spilles ind på holdet - nu fik han nogle minutter i dag, og dem kommer der flere af. Kristoffer Vestergaard fra U19 er allerede rykket op i ligatruppen, og han leverer en meget flot præstation i dag. På et tidspunkt spillede vi med fire førsteårs seniorer i dag, og vi har nogle talentfulde unge spillere, som har nogle ældre og rutinerede spillere, som de kan læne sig op ad, og det bliver et godt og spændende mix, som kommer til at give os noget på den lange bane, lyder det fra Niels Agesen.

Aarhus HC - Mors-Thy Håndbold 21-33 (12-14)

Målscorere:
Frederik Tilsted 9 (1)
Johan Nilsson 4
Kristoffer Vestergaard 4
Henrik Toft Hansen 3
Marcus Midtgaard 3
Victor Norlyk 2
Magnus Norlyk 2
Kasper Didriksen 2
Nicolaj Spanggaard 1
Lasse Pedersen 1
Malthe Bull 1
Anders Toft 1

Kommende kamp: Mors-Thy Håndbold - Nærbø IL (Norge)
Fredag d. 4. august kl. 15.45 i Viborg Stadionhal (Generation Handball)
Gratis entré