Victor og Svane.JPG (2)
Heide Cup.jpg

Gode oplevelser og masser af erfaringer med hjem fra Heide Cup

Selv om det blev til 3 nederlag for Mors-Thy Håndbold til Internationaler Heide Cup, har spillertruppen og cheftræner Niels Agesen alligevel fået nogle brugbare ting med hjem til Danmark.

Vi har spillet tre kampe mod hhv. de tyske Bundesliga-hold Rhein-Neckar Löwen og HSV Hamburg samt franske SRVHB Saint-Raphaël. Derudover deltog svenske IK Sävehof og vores kommende europæiske modstander fra TSV Gummersbach.

- Vi valgte at tage af sted for at blive udfordret - og det blev vi mod nogle gode tyske og franske modstandere med mere rutine end os. Vi havde bestemt inden, at vi ville trykke på knappen og løbe på alt, og det kom der masser af kontramål ud af, men det kostede også andre steder - så det skal vi så finde ud af, hvordan det skal balanceres, forklarer Niels Agesen.

- Vi gjorde ikke så meget i forhold til vores egen defensiv i de første to kampe, men det havde vi mere fokus på i den sidste kamp, og der var nogle fine ting. SÅ jeg er fortrøstningsfuld i forhold til, at vi kan skrue op og ned. Vi har set nogle gode præstationer og er blevet klar over, hvad vi skal have justeret på, før det går løs om 14 dage, lyder det fra Mors-Thy Håndbolds cheftræner.

Internationaler Heide Cup 9.-11. august:

Mors-Thy Håndbold - Rhein-Neckar Löwen 41-42 (21-18)
Mors-Thy Håndbold - HSV Hamburg 37-42 (19-24)
Mors-Thy Håndbold - SRVHB Saint-Raphaël 29-35 (10-19)

Kommende kamp:
Mors-Thy Håndbold - TSV Hannover-Burgdorf + efterfølgende præsentation af spillertruppen m/ komiker Simon Jul
Tirsdag d. 20. august kl. 18.30 i Thyhallen
Billetsalg her: https://shop.morsthy.dk/